World Workplace Europe kommer till Stockholm 30 maj -1 juni

World Workplace Europe kommer till Stockholm 30 maj -1 juni

 

WWE 2017 logga liggande_anpassad 2

IFMAs (International Facility Management Association) flaggskeppsevent World Workplace som arrangerats i 30 år, arrangeras nu för första gången i Europa, och Stockholm har fått äran att vara först ut bland alla Europas storstäder.

World Workplace-konferenser anordnas i övrigt i USA, Indien och Asien, och huvudkonferensen i USA samlar årligen över 5.000 FM-personer från hela världen. På World Workplace-konferenserna träffas FM-branschen för att ta del av det senaste inom FM, utbyta tankar och lösningar och utveckla nätverket.

World Workplace Europe kommer att hållas på anrika Münchenbryggeriet i Stockholm och vi förväntar oss minst 300 deltagare från framför allt Norden och Europa, men också från andra delar av världen.

Samtliga föredrag hålls på engelska av kända föredragshållare och några föreläsningar innehåller även intressanta kundcase.

Konferensen arrangeras av Globala IFMA tillsammans med IFMA Sverige, för mer information gå till  the event’s website:

PROGRAMMET

Empowering People; Your Connection to the Digital Workplace
Det blir ett spännande och fullspäckat program i tre dagar på Münchenbryggeriet i Stockholm. Programmet kretsar kring ” Digitization, Innovation, People och Workplace Strategy”.

Bland de för oss mer kända talare kan nämnas Magnus Kuchler från EY, Peter Ankerstjerne från ISS, Daniel Stigberg från Coor, Monica Lingegård från Samhall och Anders Bergström från Pythagoras.

Exempel på områden som kommer att omfattas i programmet är nya outsourcing-modeller, digitaliserad och automatiserad FM, BIM som möjliggörare och värdeskapare, nästa generations arbetsplats, samt FMs betydelse för produktivitet, hälsa, välbefinnande och attraktivitet.

Se detaljerat program här:

ANMÄLAN

Som IFMA medlem får du medlemsrabatt på konferensen. I Sverige är inte medlemskapet personligt utan följer företaget vilket innebär att medlemmars namn saknas i de Globala registren.

För att lösa detta har vi ordnat så att våra medlemmar kan anmäla sig direkt på vår svenska webbsida, se nedan. Efter anmälan blir du kontaktad av IFMAs kansli för att lämna in de uppgifter som anmälan kräver.

För att nyttja medlemsrabatten krävs anmälan innan den 12e maj. Vi fakturerar till valutakursen den 15 maj. Priserna är ex moms.

Efter det hänvisar vi anmälan till den globala websidan.

DELTAGARAVGIFTER OCH RABATTER

Early birdVälj 3-dagarspaket eller 1-dag för konferens inklusive frukost, lunch och fika.

3 dagar EUR 795.00 (EUR1,045.00)
1 dag EUR 350.00 (EUR 450.00)

Studiebesök – tilläggsanmälan EUR 75.00
Information om dessa kommer inom kort på globala webbsidan

Rabatter:
• “Early bird” till och med 7e april.
• Gå 5 betala för 4

Vid frågor och funderingar så är ni också välkomna att maila till info@ifma.se

Välj Events:


 Medlem Ej Medlem

Location: Münchenbryggeriet, Stockholm