Fazer i miljardaffär

Fazer i miljardaffär

Historiskt när Fazer Food Services tar hem Sveriges största måltidskontrakt.

Fazer Food Services har precis landat det största kontraktet i företagets historia. Ett avtal med Försvarets materielverk (FMV), som levererar utrustning och försvarsmaterial till Försvarsmakten, gör att Fazer Food Services kommer att stå för måltidstjänsterna till större delen av Sveriges militärer från februari 2017 och fyra år framåt.

Avtalen omfattar 34 orter och ett 60-tal enheter i södra, västra och mellersta Sverige.

— Vi är oerhört stolta över att få ansvara för måltiderna till merparten av Sveriges militärer och försvar. Näringsrik och god mat spelar en viktig roll här och därför känns det extra spännande att vi har fått detta förtroende. Vi ser fram emot att få vara med och stärka vårt försvar och att fördjupa vårt samarbete med Samhall, säger Morgan Christoffersson, kommersiell direktör på Fazer Food Services Sverige, i ett pressmeddelande.

Kontraktet är en följd av att FMV skrivit avtal med Samhall, som i sin tur är partner till Fazer Food Services. Artikelinnehållet är hämtat från www.food-supply.se.

Läs artikeln här