Save the dates: Höstens WE:program är klart

Save the dates: Höstens WE:program är klart

Nu har vi just blivit klara med höstens WE:program, och det blir en riktigt spännande WE:höst. Höstens samtliga events sker i Stockholm.

9/11 Frukostmöte hos Microsoft om Det nya arbetslivet med bl.a. Heléne Lidström som berättar om hennes nya inspirerande och informativa bok som just heter Det nya arbetslivet samt presentation om Microsoft’s produktivitetslösningar för det nya arbetslivet. Frukostmötet är ett samevent med Microsoft, IFMA, WE, GoToWork och OfficeInsights. Mer information och länk till anmälan kommer inom kort.

16/11 Frukostmöte hos Telia Company på deras nya huvudkontor i Arenastaden där vi får höra om Telia Company’s spännande resa, genomförandet av teknikprojektet samt får ta del av demo och rundvandring. Mats Mägiste, Bertil Daxberg och Jessica Sjöborg från Telia Company tar hand om oss. Frukostmötet är ett samevent med Telia Company, IFMA och WE. Mer information och länk till anmälan kommer inom kort.

30/11 Anordnar IFMA, WE, Ecophon och GoToWork den internationella konferensen Human Centric Workplaces där vi kommer att få lyssna på internationellt välkända och erkända talare inom kontorsområdet med presentationer i framkant kring allt från personlighet, psyko-akustik, ”healing offices”, stress, och kreativitet till hur man bäst leder på distans. Konferensierer är WE:s egen Karin Ståhl och Ecophons Frans Davidsson. Presentationerna sker på engelska. Till denna konferens kan du anmäla dig redan nu, och observera att det är begränsat antal platser. För program, mer information och anmälan: https://ifma.se/project/nordic-workplace-2016-preconference/

1/12 Är det sedan dags för IFMA:s årliga uppskattade och välbesökta Nordic Workplace-konferens som samlar hela FM-branschen för en dag, och årets tema är smarta arbetsplatser och fastigheter. Get involved. Get informed. Get inspired. Develop your network. För program, mer information och anmälan: https://ifma.se/project/nordic-workplace-2016/

Gå med i WE:gruppen på LinkedIn

Vilka är WE?
WE:Sverige är en del av globala organisationen WE. WE står för Workplace Evolutionaries och är en global enhet inom IFMA med fokus på arbetsplatsstrategiområdet. Globala WE tillhandahåller WE:binarier (varje månad); WE:know kunskapsbas i form av relevanta och aktuella white papers, fallstudier, filmer och artiklar; samt WE:research forskningsrapporter. Globalt WE:medlemskap inkluderar alla WE:binarierna, WE:know och WE:research. Mer information om globala WE, medlemskap etc hittar du här: www.we.ifma.org