Visa vägen-priset firar tio år!

Visa vägen-priset firar tio år!

För tionde året i rad delades Sveriges viktigaste arbetsmarknadspris ut under Visa vägen-galan. Stämningen var varm och känslofylld när omkring 800 gäster från toppen av näringslivet, intresseorganisationer och politiken samlades på ett proppfullt Rival i Stockholm.

Glada Hudik-teaterns Pär Johansson var kvällens konferencier. Under kvällen blandades filmer, anföranden och uppträdanden av bland andra näringsminister Mikael Damberg, hockeyhjälten Peter Forsberg, artisten Louise Hoffsten, hotellkungen Petter Stordalen och LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson. 

2017 års vinnare
Visa vägen-priset delades ut i tre kategorier, Årets eldsjäl, Årets arbetsgivare och Alla tiders arbetsgivare. Handelskoncernen Axel Johnson AB vann hederspriset ”Alla tiders arbetsgivare”, Arne Anderstedt, vd på Högbo bruk, vann Årets eldsjäl och Östhammars kommun vann Årets arbetsgivare.Alla-finalister_49I5040-1030x687
Bild: Alla finalister

En av kvällens höjdpunkter var en kort dokumentärfilm om fyra Samhall-medarbetare som hittade varandra tack vare jobbet. Klicka här för att se filmen! 

Länkar:
Här kan du se bilder från kvällen
Här kan du läsa ett referat från kvällen
Här kan du se Samhalls medarbetarfilm