Lighthouse Relief

Lighthouse Relief

lighthouse relief

 

 

 

 

I samband med IFMA Sveriges nyinstiftade pris “Årets FM-innovation” som delades ut till Lingio, som skapade en app för språkinlärning, under 2018 Nordic Workplace så fick vinnarna 10.000 kronor i prispengar för att donera till välgörande ändamål. DSC02761.jpgLingio valde en organisation som jobbar med att hjälpa barn och ungdomar i Ritsona flyktingläger på Greklands fastland, att återfå en känsla av värdighet och gemenskap.


Lighthouse Reliefs:
Our goals are equal – a beacon in harsh terms. Standing firmly in support of those who need it most. Our task is to provide a dignified, substantial and efficient humanitarian response, with a focus on supporting supportable groups such as women, children and young people.

Läs mer här om Lighthouse Reliefs och deras viktiga arbete!