Tack till alla som deltog på årets Nordic Workplace!

Tack till alla som deltog på årets Nordic Workplace!

Nordens största workplace och facility managementkonferens har precis gått av stapeln i Stockholm och blev en stor succé! En dag full av inspiration, mingel och nätverkande. Vi på IFMA Sverige hoppas att ni uppskattade årets Nordic Workplace lika mycket som vi gjorde och att ni alla som var där fick mer inspiration som ni kan ta med er till er arbetsplats!
NWP samlingAtt FM endast handlar om att utföra tjänster och praktiska uppgifter är väldigt långt ifrån sanningen. Det visade sig inte minst på 2019 års Nordic Workplace konferens. Här tog digitalisering, välbefinnande, hälsosamma arbetsplatser och diskussion om hur avtal i branschen ska utformas för att driva utveckling, en naturlig plats på agendan.

FM organisationer, FM leverantörer och för första gången fastighetsbolag, alla på plats redo att samverka kring att utveckla våra arbetsplatser.

Årets upplaga av NWP bjöd deltagare och arrangörer på en färgsprakande show. På Stockholms mest imponerade LED-vägg på AtSix kom talarnas presentationer till liv och NWP19 nådde nya höjder. Inte bara bokstavligen när Årets IFMA innovationspris i FM delades ut på hotellets takterrass under kvällens efter-mingelparty utan även som rekord i antal deltagare och förbättrad återkoppling på alla områden i uppföljningsenkäten.

Supertrendspanaren Henrik Larsson-Broman bjöd också på ett besök på Maslows behovstrappas absolut högsta topp ”Förverkliga andra- osjälviskhet och oegennytta.

Picture1

Inställningen ”dare to share” var inte bara något som drev de som stod på scenen utan även övriga deltagare. Traditionella roller som köpare och säljare ersattes av FM entusiaster och utställningsytan fick nästan en feststämning när tid till att mingla väl gavs. En stämning som följde eventet kvällen ut.

Vill ni vara säkra på att ta del av nästa års FM-fest, boka 11/11 redan nu. Välkomna!

artikel3

LADDA NER ARTIKELN HÄR RAPPORT NWP2019

    Välj Events:    MedlemEj Medlem