Verdantix-rapport och White Paper – Strategic Focus: Smart Buildings As A Platform

Verdantix-rapport och White Paper – Strategic Focus: Smart Buildings As A Platform

Skärmavbild 2020-01-23 kl. 10.53.33

Vill du veta mer om vilka specifika fastighetslösningar, identifierade av FM-branschen och Verdantix, som gör ’smart buildings’ ännu mer effektiva? Är du också nyfiken på hur dessa lösningar kan tjäna pengar för ert företag? IFMAs partner Planon Software delar med sig av Verdantix-rapporten som svarar på dessa frågor.

Verdantix-rapport – Strategic Focus: Smart Buildings As A Platform

Det nya decenniet kommer bli en avgörande tid för utvecklingen av Facility Management. Just nu står bolag och kommuner inför komplexa utmaningar som kräver innovativt tänkande, smarta fastighetslösningar och nya arbetssätt. Redan idag lever hela 50% av världens befolkning på 3% av världens yta, och behovet för smarta fastighetslösningar växer med stormsteg.

Att investera i smarta fastighetslösningar kommer att fortsätta vara ett växande samtalsämne under de kommande åren, men detta väcker även en hel del frågor för fastighetsinvesterare, ägare och förvaltare. Hur kommer jag att kunna tjäna pengar på ytterligare investeringar? Hur kan jag på bättre sätt effektivisera fastigheter samtidigt som jag drar ner kostnader? Hur betydelsefulla är egentligen de nya smarta lösningarna som lovar att bidra till en ökad vinstmarginal?

Svaren hittar du i det oberoende analysföretaget Verdantix nya rapport om just detta – Strategic Focus: Smart Buildings As A Platform. Passa på att ladda ner rapporten hos IFMA Sveriges partner Planon Software, utan kostnad, och få svar på hur du kan optimera dina fastigheter på bästa sätt under det kommande decenniet.

Klicka här för att ladda ner en gratis kopia av denna Verdantix-rapport från 2019.

Rapporten finns tillgänglig hos Planon Software t.o.m. 08/05/2020.

White Paper – Transforming Smart Building Technology

Under det nya decenniet kommer det bli allt svårare för de som arbetar inom Facility Management att fatta alla beslut manuellt. Genom att integrera smarta fastighetslösningar som ett IWMS-system kan organisationer automatisera dessa processer, och därmed sänka kostnader, samt uppnå ännu bättre resultat.

Detta White Paper (på engelska) från Planon Software ger svar på frågor som:

  • Vad är en “smart building” och vad innebär det?
  • Hur stor betydelse har smarta fastighetslösningar för drift och underhåll?
  • Hur utnyttjar man fördelarna med ett IWMS-system på bästa sätt?
  • Hur kan man som företag och organisation se till att man tar smarta beslut utifrån ett fastighetsperspektiv?


Klicka här för att läsa Planons White Paper:
Transforming Smart Building Technology.