Utöka servicen med digitala skåp

Utöka servicen med digitala skåp

En del av serviceåtagande brukar innefatta hantering av inkommande brev och paket. Nu pratas det mycket om digitala skåp eller serviceboxar som alternativ till att gå ut med paket, eller bemannade receptioner/godsmottagningar.

Ett digital skåp har ett eget SIM kort som kommunicerar med omvärlden och principen är att när någon lägger in ett paket i skåpet så skickas det en avisering till mottagaren med information om att godset finns att hämta. Det digitala skåpet kan sättas upp vart som helst i byggnaden och det enda som krävs är tillgång till ett eluttag.

System kan användas för alla typer av säker överlämning, ankommande gods, nycklar, verktyg, dokument och tillfälliga eller permanenta passerkort etc.  Olika kunder har naturligtvis olika behov och ser olika fördelar, men generellt är anledning att skaffa skåp:

  • Högre servicegrad, man kan hämta när det passar, även tidigt på morgonen eller sena kvällar. 
  • Tydlig arbetsprocess, vem har gjort vad, varje aktivitet får en tidstämpel. 

Vi på Azolver (fd Pitnet Bowes) har länge arbetat med spårningssystem med digitala kvittenser för inkommande paket, och nu kan vi även inkludera digitala skåp till dessa lösningar. Varje skåp kundanpassas med rätt antal samt storlek på boxarna, och skåpen lackas eller foliernas med önskad färg och/eller text.

Kontaktperson: Thorbjörn Sporre, thorbjorn.sporre@azolver.com