Coor vinnare av årets bästa FM innovation

Coor vinnare av årets bästa FM innovation

IFMA delar för tredje året ut ett pris för Årets bästa FM innovation.
Syftet med priset är att uppmuntra och sprida innovationer som utvecklar och förbättrar FM branschen. Innovationen ska antingen vara en framtagen tjänst/produkt med påvisad funktion som utvecklar och/eller förbättrar branschen, eller av juryn bedömas att tjänsten/produkten har en potential att utveckla och/eller förbättrar branschen.

Juryn bestod av Victor Mannerholm Hammar, Director Advisory Services EY och ordförande IFMA Sverige, Charlotte Ivars, Head of Workplace Experience Ericsson och IFMA Styrelse, Christoffer Börjesson, Chief Digital Officer Fastighetsägarna, Kati Barklund, Senior Manager Workplace Strategy Tenant & Partner, och Henrik Gustafsson, Digital strateg Telia, och de har tillsammans valt ut det vinnande bidraget för årets bästa FM innovation.

I hård konkurrens bland årets bidrag utnämndes Coor Smart Climate (powered by LightAir) till det vinnande bidraget av årets FM innovationspris!

Coors tävlingsbidrag är en innovation helt i tiden som svarar mot tydliga utmaningar kopplat till arbetsmiljön och upplevelsen av den. Kan bidra till minskad smittspridning, ökat välmående och bättre upplevelse. En innovation genom vilken vi kan förbättra arbetsmiljön på arbetsplatser för exvs de som idag inte kan arbeta hemifrån och också för att locka tillbaka människor till kontoren på andra sidan pandemin. Tydligt paketerad innovativ och värdeskapande lösning baserad på modern teknik.