Compass Group

Compass Group

Compass Group Webbsidan | klicka här!

Vi är med och skapar framtidens arbetsplats

Som specialister inom Facility Management med en bakgrund inom restaurang och måltidstjänster vet vi hur man tillhandahåller förstklassig service och förmedlar positiva upplevelser. Vi tar ett aktivt värdskap för våra kunders kontorsmiljö samtidigt som vi höjer effektiviteten i driften. Företag över hela världen har gett oss förtroendet att leverera integrerad Facility Management. Vi är stolta över att i en snabbt föränderlig omvärld kunna hjälpa våra kunder att bli mer agila tack vare våra tjänster.

  • Vi tar hand om arbetet bakom kulisserna
    Vi levererar skräddarsydda tjänster för era unika behov
    Med oss är ni i trygga ansvarstagande händer.
  • UNISON Facility Management är ett koncept som förenar hela vårt tjänstebud i en sammanhållen leverans som utformas i nära samarbete med våra kunder. Konceptet är sprunget ur en mångårig erfarenhet som professionell servicepartner med en passion för måltidsupplevelser och förstklassig service, kombinerad med en grundläggande förståelse för hur dagens trender skapar morgondagens behov.

Våra FM-tjänster omfattar:

LOKALVÅRD
En professionell och trygg lokalvård är avgörande för upplevelsen av din arbetsplats. Du ska kunna lita på att servicen utförs på ett säkert sätt och enlighet med dina behov.

KONTORSSERVICE OCH HELPDESK
En effektiv kontorsservice och helpdesk underlättar arbetsdagen och hjälper till med allt från post- och budservice till flyttservice samt reseplanering.

GÄSTSERVICE
Gästservicen är arbetsplatsens centrala plats där besökare välkomnas och medarbetare kan få hjälp med allt från sekreterartjänster till bokning av mötesrum och hyrbil.

SÄKERHET
Inom säkerhet samarbetar vi med de främsta aktörerna in branschen. Det gör att vi kan anpassa tjänsterna helt efter kundens unika behov.

TEKNISK SERVICE OCH UTOMHUSTJÄNSTER
UNISON erbjuder vi ett brett utbud av teknisk service genom vårt kvalitetssäkrade nätverk av samarbetspartners. Utomhusmiljön är lika viktig som inomhus och avgörande för det intryck era gäster får av er arbetsplats samt trivsel bland medarbetarna.

Peter Farving
Head of Facility Management
peter.farving@compass-group.se
+46 70 461 75 59