Framery

Framery

Ljudisolerade telefonbås och mötesrum.

Ibland uppstår stora idéer i vardagen. På tidigare jobb stördes grundarna av Framery hela tiden av att chefen talade högt i telefon på kontoret. Det gjorde det mycket svårt för dem att fokusera på krävande arbetsuppgifter. När de insåg att de inte var de enda som stördes på detta sätt beslutade de sig för att bli entreprenörer och lösa problemet genom att utveckla ett ljudisolerat bås.
Efter mycket arbete och många timmars utveckling och upprepade försök föddes Framery O och till slut hade de hittat den perfekta lösningen på problemet med ljudföroreningar i öppna kontorslandskap och offentliga utrymmen. Det fanns redan en global efterfrågan på denna typ av produkt och Framery hade potential att bli världens ledande tillverkare och utvecklare av ljudisolerade lösningar.

Ljudmiljön i öppna kontorslandskap är ofta för kaotisk för våra sinnen och tenderar att öka stressen.

För viktiga stunder och tankar behöver vi ljudisolerade utrymmen för koncentration och kommunikation. Framerys produkter ger en kombination av funktion och design så att du kan uppnå din fulla potential.

Med Framery går det att hantera det påtagliga och alltid närvarande ljudet.

Framery är en pionjär inom tillverkning och utveckling av ljudisolerade bås och det enda företag på marknaden som fokuserar helt och hållet på detta.

För oss står alltid användarna i centrum så att de kan uppnå sin fulla potential och arbeta effektivt.

Bland våra kunder finns både små kontor och världsledande företag såsom Microsoft, Uber och Atlassian med flera.

“The feedback from users has been very positive. In fact, we plan to replace one-third of traditional phone rooms with Framery booths in three new buildings in our headquarter campus in Seattle,” says Riku Pentikäinen, Director, Global Workplace Strategies at Microsoft. According to Pentikäinen, the advantages of Framery booths compared to fixed rooms include lower cost and movability.

Framery

Creating Happy workplaces