Spacewell

Spacewell

 

 

 

 

 

 

 

 

Spacewell – vi fokuserar på förbättringar av dina byggnader, människor och service

Spacewell – make buildings work for people

Spacewell, ett Nemetschek-företag, är ett teknik och konsultföretag som stödjer sina kunder över hela världen för att driva förbättringar i deras byggnader.

Vårt centrala syfte är att få byggnaderna att arbeta hårdare för de som arbetar i byggnaden, genom att frigöra, låsa upp data för byggnaden. Vi hjälper våra kunder att optimera sina FM aktiviteter samt uppnå besparingar. Och vi hjälper dem att skapa arbetsplatser som erbjuder rörlighet, flexibilitet och anslutning som behövs för att stödja nya arbetssätt. Spacewell (tidigare MCS Solutions) grundades 1989 och sysselsätter idag 300 personer på 10 platser.

Den flexibla kontorsrevolutionen

I dagens rörliga arbetsklimat, så ändras och utvidgas FM-rollen ständigt för att möta kraven på en flexibel arbetskraft. Det är viktigare än någonsin att ha bra data-analys för att driva ökad produktivitet, effektivitet för verksamheten samt för att förbättra upplevelsen för de anställda på arbetsplatsen.

Nya utmaningar

För att hjälpa dig att möta nya utmaningar och för att erhålla rätt insikter, så strävar vi att kontinuerligt få smartare mjukvarulösningar som är flexiblare samt lättare att använda.

En värld

Integration är en viktig drivkraft för bättre prestanda. Vi tror att fastigheter, arbetsplatser och FM formar (är) en värld, som drar nytta av en sömlös integration av mjukvara, smarta IoT- lösningar samt djup expertkunskap.

Spacewells erbjudande

  • Smart buildings – drivet av Cobundu
  • IoT aktiverad IWMS som består av flera mobila appar både för FM-team och för de som arbetar i byggnaden.
  • Axxerion – arbetsprocess baserat SaaS lösning för fastigheter och FM
  • O-prognose – programvara för långsiktigt underhåll
  • Tjänster av rådgivande oberoende konsulter med djup expertkunskap, inom smart arbetsplats, FM, underhåll, catering, städning och säkerhets/riskhantering

 

Spacewells hemsidan finner du här