Planon

Planon

Planons Webbsidan | klicka här!

Med över 35 års erfarenhet är Planon den ledande globala leverantören av innovativa helhetslösningar inom Integrated Workplace Management Systems (IWMS) och Facility Management (FM). Planons programvara gör det möjligt för fastighets- och verksamhetsansvariga, samt kommersiella tjänsteleverantörer och revisorer, att samla in, strukturera och analysera data från en enda plattform för att optimera processer för byggnader, tillgångar, arbetsplatser och människor. Flera oberoende marknadsundersökningar och konsultföretag har konsekvent rankat Planon som en global ledare på marknaden. Planon har implementerat sina omfattande lösningar hos över 2500 kunder, och stöds idag av kontor och partners runt om i världen.

Planon öppnade ett kontor i Göteborg 2018, då företaget ser en växande efterfrågan av integrerade arbetsplatshanteringssystem, (IWMS), på den nordiska marknaden. Planon har erkänts av både Gartner och Verdantix som en “ledare” på marknaden för IWMS under flera år i rad. Genom att öppna ett kontor i Sverige visar Planon sitt åtagande att etablera en ledande position i Norden, och därmed erbjuda ett mer strömlinjeformat stöd till dess befintliga och framtida kunder.

Planons mjukvara är specifikt utformad för att stödja olika företag och organisationer, allt från multinationella bolag till lokala företag, samt organisationer som t.ex. kommuner och universitet. Global täckning kompletteras av lokal närvaro med syftet att leverans och implementering hanteras lokalt och att relevanta lokala och juridiska krav beaktas.

Pierre Guelen, VD och grundare av Planon Group säger: ”Vår kundbas i Norden växer med stormsteg, och som ett resultat av detta beslutade vi oss för att öppna ett lokalt kontor i Sverige. Denna viktiga marknad kommer att bidra till vårt mål om att stärka vår position som en global ledare inom Real Estate and Facility Management software.”

Läs mer om Planons lösningar här:

Real Estate Management
Space & Workplace Management
Asset & Maintenance Management
Integrated Services Management
Sustainability Management

Vill du vet mer? Besök Planons hemsida eller kontakta dem via telefon +46 31 320 41 91 för ett personligt möte!