Sony

Sony

Sony’s smart office lösning – Nimway

Nimway gör din arbetsdag bättre och smidigare genom att guida dig på arbetsplatsen, hjälpa kollegor att hitta varandra, hitta tillgängliga mötesrum och boka spontana möten. Sony har skapat en flexibel lösning för det aktivitetsbaserade kontoret.

Nimway är utvecklat av Sony för att lösa problem som uppkommer i det moderna aktivitetsbaserade kontoret. Utvecklarna skapade en digital lösning som bygger på Sonys egenutvecklade inomhuspositioneringslösning. Nimway håller även reda på data, så att man kan göra analyser av hur alla utrymmen på kontoret används.

Det är många företag som står inför dessa problem och att anställda slänger betydande tid varje dag på mötes- och vägbeslutsrelaterade ineffektiviteter.

När sensorerna installeras, ritas en karta upp och kontorets zoner programmeras, så att vissa zoner kan vara privata och vissa offentliga. När en person kommer in i en privat zon, slutar man skicka signaler om vart ens position är. Man kan även välja att vara ’osynlig’.

“En digitaliserad arbetsplats kan leda till förbättrad anläggningsanvändning, högre produktivitet och till och med nya innovationer. Med Nimway kombinerar Sony vår stora konsumentkunskap med våra tekniska färdigheter och vår passion för att tillhandahålla högkvalitativa lösningar till företag.” Lars-Gunnar Lundgren, Head of Nimway.

För mer information se www.nimway.com