Attraktiva och harmoniska kontor med flexibla ytor

Attraktiva och harmoniska kontor med flexibla ytor

Välkomna till Naava och Framery som finns på Stampgatan 8 tillsammans med andra ledande leverantörer till kontor skapat ett fantastisk showroom i central Göteborg.

Naava kommer berätta om hur ni kan skapa flexibla och attraktiva kontor som har positiv påverkan på välmående i inomhusmiljön. Ni kommer själva få uppleva effekten av Naavas smarta gröna växt möbler samt ta del av vad forskningen om framtidens kontor påvisar.

Framery kommer att berätta om fördelarna med att placera flexibla, ljudisolerade telefon- och mötesbås istället för att bygga fasta rum. Det är både hållbarhetsmässigt och kostnadseffektivt. Ni kommer att få se och testa våra bås på plats där ni får känna kvalitén och hur tysta de verkligen är.

Ni kommer även få en visning av det fantastiska Showroom som skapats på Stampgatan 8 av 12 olika företag.

Datum: 18 april
Tid: kl. 8:30-9:30 med frukost från kl 8.
Plats: Stampgatan 8, Göteborg

Begränsat antal platser.
Nätverksträffen är gratis men vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300 kronor plus moms.

 

 

 

 

Framery är pionjären och världsledaren inom tillverkning av telefonbås och tysta privata utrymmen för att lösa problem med buller och sekretess i öppna kontorslandskap: Våra produkter gör medarbetarna gladare och mer produktiva. Vi skapar mer effektivare arbetsplatser.

Naava är ett spännande och innovativt företag vars mission är återförena människan med naturen. Vi har skapat världens smartaste växtvägg genom att öka plantornas effekt med hjälp av avancerad teknik. Dessa väggar ökar er koncentrationsförmåga och välmående. Välkomna till Naava breathing room för att uppleva deras fördelar.