EY bjuder in till inspirationsdragning och AW

EY bjuder in till inspirationsdragning och AW

Välkomna att träffa EY för att lyssna in kring deras egen förändringsresa, vad som händer på marknaden och för att besöka deras moderna och nya kontor i Stockholm under en AW som även erbjuder mingel och tilltugg.

Pandemin visade att många jobb kan utföras på distans, vilket fick människor att reflektera över sina tidigare arbetsvanor och rutiner. Hybridarbetet har många fördelar, men listan över utmaningar växer. Med hållbarhet, inkludering och medarbetarupplevelse som högsta prioritet finns det nu en enorm möjlighet att förändra vårt sätt att arbeta samtidigt som vi skapar högpresterande team.

Resultat från EY 2021 Work Reimagined Employee Survey visar att 9 av 10 anställda vill ha flexibilitet i var och när de arbetar. 54 % av de anställda är också beredda att sluta om de inte erbjuds den flexibilitet de vill ha. EYs tanke med Workplace Experience är att både EY och våra kunder skall attrahera och behålla talanger. Generellt har detta bl.a. inneburit att synen på FM:s roll och mål har fått en rejäl skjuts under pandemin.

Under eventet får deltagarna insikt i EYs arbete och metod, som de inte enbart arbetare med sin kunder utifrån, utan som även har legat till grund för deras egen EY Nordic Hybrid Model. Metoden fokuserar på samarbete mellan olika avdelningar, FM, Real Estate, IT och HR, i en heltäckande arbetsplatslösning. Det handlar om hela företagets frågor och inga separata fack. FM-upplevelsen är en oupplöslig del av medarbetarnas dagliga liv och moderna arbetsgivare både har och behöver inse detta.


Datum:
1 juni
Tid: 16.30 – 18.30
Plats: EYs kontor, Hamngatan 26, Stockholm