Digitalt samarbete – så skapar vi morgondagens organisationer

Digitalt samarbete – så skapar vi morgondagens organisationer

Henrik Gustafsson gästar nätverksträffen för att prata om hans och författarkollegan Oscar Bergs nya bok.

Boken handlar om hur arbetet och arbetsplatserna behöver utvecklas för att bättre stödja medarbetarna i en alltmer hybrid och digitaliserad miljö. Den utgår ifrån det som är grunden i alla organisationer – samarbetet – och tar upp hur vi kan skapa större flexibilitet för individer, grupper och organisationer i var och hur arbete utförs.

Den bygger på de poddsamtal Henrik och Oscar haft tillsammans och med olika forskare under året som berört allt från samarbete och verksamhetsutveckling, kunskapsarbete och flow, kultur och ledarskap, nya kontor och distansarbete till digitalisering och AI.

Mer information om boken och podden finns här: https://samarbetadigitalt.se/

Henrik Gustafsson
Henrik arbetar som strateg och verksamhetsdesigner och har en lång erfarenhet av digitalisering och affärsutveckling. Han är en uppskattad konsult, föreläsare och workshopledare med allt från projekt, böcker, podd och kurser i sin portfölj. Henrik sysslar också med coaching inom hälsa, energi och
personlig utveckling.
Sagt om boken

“Läs och bli guidad på din väg mot ett nytt ledarskap. Oscar Berg och Henrik Gustafsson lånar tankar från några av världens mest briljanta, däribland Steve Jobs, och tänker vidare. De tänker att remote work, hybridkontor och självledarskap är buzz words, men EGENTLIGEN står vi inför ett stort lyft framåt. Det är inte VAR vi sitter och arbetar, som är grejen. Det är HUR vi arbetar.”
Jacqueline Kothbauer, digital futurist

“Boktips till alla framtida superhjältar! Bakom ”Digitalt samarbete” finns en ny människosyn. Inte bara går vi mot mer distribuerade organisationer utan även mot ett mer distribuerat ledarskap, samledarskap till och med. Flera jag är i kontakt med kommer läsa och känna sig mer förstådda i sin tolkning av samtiden.”
Charlotta Segerlund-Darnell, ledarskapcoach, KBT-terapeut och beteendevetare

“Henrik och Oscar förklarar på ett naturligt, pedagogiskt och lättläst sätt hur digitaliseringen både medfört men också kräver helt nya förmågor för att arbeta smartare och bättre tillsammans. Teknik och beteenden beskrivs på ett nyfiket och lärorikt sätt för alla som vill jobba smartare!”
Peter Robertson, förändringsledare och hybridevangelist, GoToWork

Datum: 24 november
Tid: 08.05 – 08.55
Plats: Online