”Din hjärna från 2008 är effektivare än den du har idag”

”Din hjärna från 2008 är effektivare än den du har idag”

Välkommen till en nätverksträff med Tomas Dalström, beteendevetare, författare och föreläsare som skrivit boken”Din hjärna från 2008 är effektivare än den du har idag”.

Upplever du också något som kan liknas vid en existentiell kris
Frågorna är många. Var ska vi arbeta? Hur ska vi arbeta? Hur påverkas våra lokaler, vår produktivitet och lönsamhet? Medarbetarnas stress och hälsa? Som tur är finns det en faktor som är sig lik – när allt annat ser ut att röra sig i 180 – hjärnan. Så det är förstås den allt måste utgå ifrån. Allt annat är galet.

En intelligensskapande kultur – ett naturligt steg
I den har alla kunskap om hur våra hjärnor fungerar och hur det påverkar vår hälsa och prestationsförmåga. I en intelligensskapande kultur får varje individ möjlighet att använda sin hjärnas fulla potential. På kontoret, hemma eller på distans.
En intelligensskapande kultur är en förutsättning för en framgångsrik digital transformation, ett agilt arbetssätt, självledarskap/självstyrning, onboarding och kompetensutveckling. Ja, nästan allt ni arbetar med – och kommer att arbeta med.

Tomas Dalströms föreläsningar ger:
– Fördjupad kunskap om NÄR, VAR och HUR din hjärna fungerar som bäst. Och VARFÖR det är så. Du får mer gjort – med mindre ansträngning.
– Du får dessutom kunskap om HUR hjärnan påverkas av exempelvis multitasking och störande miljöer. VARFÖR den påverkas – och HUR det påverkar resultatet av det du gör.
– Du får ännu mer gjort med mindre ansträngning. En dubbelkatapult.
– Du kommer att förstå HUR du ska tänka och göra, för att kunna använda din hjärnas fulla potential. När du arbetar på kontoret, hemma eller någon annanstans.
– Du får veta hur du kan förändra ditt beteende och etablera nya vanor.
– Du får forskares konkreta råd och tips.
– Stressen minskar och ditt välmående ökar.

Tomas kommer att ge huvuddragen i denna föreläsning.

Om föreläsaren
Tomas Dalström, beteendevetare, författare och föreläsare. Han kommer att tala med utgångspunkt från sin bok ”Din hjärna från 2008 är effektivare än den du har idag”.
Han har fått nationella och internationella utmärkelser för facklitteratur, journalistik, manus till film och multimedia samt innovationer.
”När jag arbetade med dispositionen av boken, upptäckte jag att den riskerade att bli som alla andra böcker, med kapitel som radas upp efter varandra. Jag insåg att jag behöver en modell som förklarar VAD det är som sker i hjärna, VARFÖR det sker och HUR det påverkar resultatet av det vi gör.

Efter otaliga post it-lappar blev den här modellen. Du kan se i den här videon.

Tomas Dalström, beteendevetare, författare och föreläsare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum: 24 maj
Tid: 08.05 – 08.55
Plats: Online