Frukostmöte med WE och IFMA – Hur kan vi tillsammans skapa ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv?

Frukostmöte med WE och IFMA – Hur kan vi tillsammans skapa ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv?

Har ni problem med stress, psykisk ohälsa eller bristande engagemang i er organisation? Har ni svårt att attrahera och behålla talanger? Eller vill ni helt enkelt bara förbättra eller utveckla något av dessa områden? Då är ni verkligen inte ensamma!

WE (Workplace Evolutionaries) tillsammans med IFMA samt Tenant & Partner välkomnar till vårens första WE-träff fredag 9 mars. Under detta frukostmöte blir vi inspirerade och får ta del av entreprenören, ledar- och hälsoprofilen tillika vd:n för Tenant & Partner, Torbjörn Erikssons erfarenheter och insikter kring hur vi tillsammans kan skapa ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv för mer välmående och presterande individer, team och organisationer. Efter inspirationen från Torbjörn får vi möjlighet att diskutera och dela med oss till varandra om hur vi rent praktiskt kan jobba med detta i våra respektive organisationer och arbetsplatser.

Torbjörn Eriksson

Om Torbjörn Eriksson
Torbjörn Eriksson, vd och medgrundare av Tenant & Partner, är en uppskattad professionell föreläsare i näringslivet sedan decennier. Han föreläser inspirerande om hur vi tillsammans kan skapa ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv där ledarskap, medarbetarskap, hälsa och personlig utveckling är viktiga inslag. Tillsammans med sin kompanjon Hans Cronsioe, byggde Torbjörn Eriksson 1992 upp Tenant & Partner, som år efter år är utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

För mer information om dagens tema och talare klicka här!

Tid: Fre 9 mars. 07:30 Frukost och Mingel. 08:00-09:30 Inspirationspresentation och gemensam diskussion.
Plats: Tenant & Partner, Norr Mälarstrand 14

Mer information om WE: www.we.ifma.org
Mer information om IFMA Sverige: www.ifma.se

Du hittar också vår svenska hub WE:Sverige samt IFMA Sverige på Linkedin

Varmt välkomna & låt oss tillsammans arbeta för ett mer inspirerande och meningsfullt arbetsliv på våra arbetsplatser!

WE & IFMA, genom Kati Barklund & Karin Ståhl