Hur kan den fysiska miljön stödja agila team och arbetssätt?

Hur kan den fysiska miljön stödja agila team och arbetssätt?

wehub

IFMA_logo

 

 

 

WE och IFMA Sverige bjuder in till nätverksträff med agil-experterna Mia Kolmodin och Frida Mangen 19 mars kl 16:00-17:30 hos Tenant & Partner på Norr Mälarstrand 14 i Stockholm. Missa inte det här tillfället att vässa dina kunskaper och få förståelse för hur den fysiska miljön kan stödja korsfunktionella, innovativa Agila team!

Var: Tenant & Partner på Norr Mälarstrand 14, Stockholm
När
: 19 mars kl 16:00-17:30

 

Allt fler organisationer uttrycker att de behöver möjliggöra Agila arbetssätt i hela organisationen (94 procent enligt Deloittes årliga undersökning; the organization of the future). Samtidigt ställer många organisationer om till aktivitetsbaserade (ABK) kontor vilket i många fall kan motverka effekten av Agila arbetssätt.

I den här föreläsningen utforskar vi vad det egentligen innebär med Agila team och Agila organisationer, hur man arbetar och vilka förutsättningar som egentligen krävs. Du får ta del av konkreta möjliggörare för den fysiska miljön, och vad det är som ofta upplevs som de största hindren för Agila arbetssätt i moderna aktivitetsbaserade kontor i dag. Presentation1


Mia Kolmodin är känd Agil coach, utbildare och talare som har lång erfarenhet från att leda Agil omställning i stora organisationer. Frida Mangen driver den populära podden; agilaHRpodden, arbetar som HR konsult och utbildare.