IFMA – Framtidens Akademiska sjukhus

IFMA – Framtidens Akademiska sjukhus

fbd9150f-4606-423a-a488-6bf4c7aeddcb

IFMA – Framtidens Akademiska sjukhus

Hösten har gjort sitt intåg med vackra färger och kyligare temperaturer. Då passar det extra bra med trevliga nätverksaktiviteter att se fram emot, som t.ex IFMA:s frukostar! I oktober blir det högintressant då Region Uppsala bjuder in till en presentation och visning av Framtidens Akademiska sjukhus.

Akademiska sjukhuset befinner sig i ett jättelikt förändringsarbete med renoverings- och byggprojekt där nya lokaler skapas för att fyllas med modern vårdverksamhet. 2014 stod det nyrenoverade ingång 85 färdigt och nu pågår arbetet med ombyggnation av ingång 70 och nybyggnation av ingång 100/101. Parallellt pågår arbetet med en helt ny läkemedelsförsörjning.
Susanne Ek Rundblom, projektchef för Akademiska sjukhusets projektorganisation, berättar om Framtidens Akademiska med fokus på 100-huset och ur ett verksamhetsperspektiv.

100-huset är en ny vård- och behandlingsbyggnad med högteknologiska operationssalar och avancerade behandlingar för de allra svårast sjuka. Samtidigt innehåller byggnaden moderna dagvårds- och vårdavdelningar.

Vi avslutar med en kortare rundvandring i de delar av 100-huset som är möjliga att besöka.

Anmäl dig genom att trycka på “Anmäl dig här” lite längre ned i inbjudan. Vänligen meddela receptionen@ahlford.se om du har anmält dig men inte kan närvara.

Varmt välkomna!

Värd: Region Uppsala
När: 
Torsdag 24 okt, kl. 7.30-9.00
Var: 
Akademiska sjukhuset, ingång 100 (Entré från Dag Hammarskjölds väg). Glimeliussalen, 2 trappor upp från receptionen i entrén.

Anmäl dig här!