IFMA IK Sirius Fotboll

IFMA IK Sirius Fotboll

IFMA – IK Sirius Fotboll, inför den allsvenska premiären

Välkomna till en mycket spännande nätverksfrukost! Sirius Fotboll har tagit steget upp i allsvenskan! Vad betyder det för klubben och laget? Hur har resan sett ut fram till där man är idag? Hur ser uppladdningen ut när man står inför uppgiften att ta sig an Sveriges bästa fotbollslag? Hur är känslan i truppen? Kommer vi se några förändringar jämfört med föregående säsong? Vad är målsättningen? Ove Sjöblom, Sirius Fotbolls styrelseordförande, samt Kim Bergstrand, tränare, ger oss svar på dessa frågor.

Vi kommer dessutom få höra Sirius Fotbolls syn på vad det tillför staden samt näringslivet att ha ett fotbollslag i allsvenskan samt vad föreningen har för samhällsengagemang. Som ni redan vet står Studenternas inför en omfattande ombyggnation. Hur påverkas Sirius Fotboll av bygget och hur kommer det fungera under pågående säsong att vara på en byggarbetsplats? Vad kommer den nya arenan betyda och tillföra laget och matcherna? Vilka punkter är mest betydelsefulla för Sirius Fotboll avseende dels byggperioden men även i utformningen av arenan när den är klar?

Anmäl dig genom att följa länken “Anmäl dig här”. Vänligen meddela receptionen@ahlford.se om du får förhinder och inte kan närvara efter att du har anmält dig.

Var: Ahlford Advokatbyrå, Fyristorg 6
När: Torsdag 30 mars, 7.30-9.00
Värd: IK Sirius Fotboll

Varmt välkomna!

Location: Uppsala