IFMA Julavslutning

IFMA Julavslutning

Vi förstår att ni har väntat på inbjudan till IFMA:s julavslutning likt barn som väntar på tomten! Nu avslöjar vi, äntligen, vad vi ska göra.

Under året som gått har vi fått se och höra om många spännande, nya och nygamla, projekt som t ex Juvelen, Ulleråker, Scandinavian Xpo, Cykelfabriken m fl. Nu ska vi summera året som har varit och det gör vi, som brukligt, under lite friare former.

Vi kommer på IFMA:s decemberträff att gå en vandring i vår vackra stad i vinterskrud och samtidigt få höra spännande detaljer och anekdoter om brott och kriminella handlingar som inträffat runt omkring i staden. Vad sägs om t ex Långfredagsslaget, stölden av silverbibeln och har det verkligen förekommit avrättningar på stora torget?

Vi avslutar med värmande glögg med tilltugg och mingel hos Ahlford Advokatbyrå. Observera att vi den här gången frångår traditionen med frukost och avslutar istället året med en eftermiddagsträff.

Varmt välkomna!

Anmäl dig genom att trycka på “Anmäl dig här”  Vänligen meddela receptionen@ahlford.se om du anmält dig men inte kan närvara.

Var: Samling utanför Slottskällan, Sjukhusvägen 1. (Vandringen pågår ca 1 timme, därefter julmingel inomhus)
När: Tisdag 18 december, kl. 16.00 – ca 17.30
Värd: Ahlford Advokatbyrå

julavslutning