IFMA Kvarteret Torget

IFMA Kvarteret Torget

39966586-3ea7-4ed6-9e91-b92135bb9fac

Kvarteret Torget, Dragarbrunn 14:3

Välkomna till årets första IFMA! Vi hoppas att ni har haft en riktigt skön och avkopplande julledighet och att ni nu är laddade för en ny spännande säsong med IFMA. Vi rivstartar redan torsdagen den 31 januari då vi besöker Masmästarens pågående projekt med omvandlingen av Kvarteret Torget, Svartbäcksgatan – Klostergatan, i centrala Uppsala.

Projektet går ut på att skapa 33 nya hyresrätter i varierande storlek och utförande, nya möjligheter för affärsverksamhet samt två flexibla våningar för kontor. Vissa av de befintliga byggnaderna kommer att rivas för att ersättas med nytt, medan andra bevaras för att renoveras och få påbyggnader. På taket kommer en gemensam takterrass att byggas och där anläggs lek- och umgängesytor tillsammans med grön markbeläggning och planteringar. Projektet är delat i tre volymer; befintliga lokaler/kontor, påbyggnad bostäder och nybyggnad bostäder, något som även är tydligt rent visuellt.

På denna första träff har vi ett begränsat antal på max 15 personer, så se till att anmäla dig i tid för att säkra din plats.

Varmt välkomna!

Anmäl dig här

Var: Hörnet Svartbäcksgatan – Klostergatan

När: Torsdag 31 januari, kl. 7.30-9.00

Värd: Masmästaren