IFMA nätverksträff – Arbetsplatsen som en tjänst – en kontinuerlig förändringsprocess

IFMA nätverksträff – Arbetsplatsen som en tjänst – en kontinuerlig förändringsprocess

Arbetsplatsen som en tjänst – en kontinuerlig förändringsprocess som stöttar medarbetarnas välbefinnande och attraherar nya talanger till företaget.

Hur säkerställer man att arbetsplatsen alltid är optimalt dimensionerad och att medarbetarna kan utföra sitt arbete effektivt? Hur ska den fungera som stöd för välbefinnande, vara ett verktyg för att engagera medarbetarna och locka nya talanger samt vara ett fungerande verktyg för ledarskap?

Minna Ahvenkoski som jobbar som Director, Workplace Professional Services på Martela, berättar om de senaste trenderna inom arbetsplatsutveckling, hur man bör se på helheten där medarbetarna är i fokus och känner sig omhändertagna samt kan vara effektiva och kreativa i sin arbetsmiljö.

Hon kommer också att fördjupa sig i nedan:

Martela Ifma nätverksträff_bild
Efter seminariet finns det möjlighet att bekanta sig med Martelas smarta förvaring.

dynamic_storage_Smart förvaring
Det nya förvaringskonceptet Dynamic Storage har utformats för aktivitetsbaserade kontor, kundområden, lärmiljöer och offentliga rum styrs enkelt och effektivt med smartphones

och smartcards. Eftersom utnyttjandegrad rapporteras automatiskt i realtid kan man optimera antalet skåp och deras placering.

Det största problemet med traditionella förvaringslösningar är mängden saker som under tiden samlas i skåpen, vilket leder till en kontinuerlig platsbrist. Personal får också ofta lägga tid på att leta efter borttappade eller glömda nycklar, ändra användare och hitta skåp för projektanställda och besökare.

När: 8 november kl 8.00-9.00, frukost serveras från kl 7.30
Var: United Spaces STUDIO, Nordenskiöldsgatan 24 , Malmö

Varmt välkomna!

BOKA HÄR

Location: Malmö