IFMA nätverksträff – Det Nya Arbetslivet – med eftertanke

IFMA nätverksträff – Det Nya Arbetslivet – med eftertanke

Sweden Hub Logo_New

 

Microsoft bjuder WE och IFMA Sverige till en nätverksträff under temat ”Det Nya Arbetslivet – med eftertanke

Det har varit en lång resa från det att den första svenska datorn såg dagens ljus på 1950-talet till dagens oräkneliga enheter med en oändlig kapacitet. Något som har drivit våra mobila arbetssätt till helt nya nivåer och där vi använder teknik hela tiden, ofta mer än vi tror.

Du läser något på internet, har möten online, samverkar i dokument, delar kunskap, chattar med dina barn, delar filer, ringer… Ditt arbete och ditt privatliv följer med dig, vart du än går. Platsen du befinner dig på spelar mindre och mindre roll. Det är kärnan i Det Nya Arbetslivet (DNA) – arbete är inte en plats du går till, det är något du gör.

Det Nya Arbetslivet erbjuder organisationer enorma möjligheter för att attrahera talang, verka hållbart (både ur ett miljö- och mänskligt perspektiv), högre effektivitet och lönsamhet, högre medarbetar- och kundnöjdhet, mm.

Men digitaliseringsresan har också ett pris. Stress, socialt utanförskap, svårigheter att fokusera etc. Men det behöver inte vara så. Med all den moderna teknik vi har och den kunskap vi har utvecklat kring aktivitetsbaserade arbetsplatser kan vi stötta människor till framgång i Det Nya Arbetslivet – med eftertanke.

Välkommen till en föreläsning i Det Nya Arbetslivet samt en visning av Microsofts aktivitetsbaserade lokaler i Urban Escape, Stockholm.

Under denna träff visar och berättar vi om den moderna arbetsplatsens teknik. Vi pratar också om de många nya möjligheter som påverkar företagets kultur, ledarskap och varje individs möjlighet att planera sin arbetsdag och utveckling.

Microsofts experter på plats delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar, samt diskuterar gärna kring hur just din organisation kan ta steget.

Vi rekommenderar varmt att ni kommer flera kollegor för att kunna utbyta idéer och tankar i efterhand.

Datum: 17 feb
Tid: 15:15-16:45
Plats: Microsoft, Regeringsgatan 25

Varmt välkommen!

Önskar; Microsoft, WE & IFMA Sverige

ANMÄL DIG HÄR