IFMA nätverksträff – Människovänliga kontor ökar både välmåendet och effektiviteten på arbetsplatsen

IFMA nätverksträff – Människovänliga kontor ökar både välmåendet och effektiviteten på arbetsplatsen

Hur skapar vi idag en arbetsplats som tillåter oss uppnå vårt fulla potential samtidigt som arbetsmiljön främjar vårt välmående? Vi behöver besvara de behov vi som människor idag har!

before-after-office-17 copy (4)

IFMA och Naava välkomnar till nätverksträff på Naavas nyöppnade showroom för att prata om hur vi skapar människovänliga arbetsplatser för att öka på både välmåendet och effektiviteten på jobbet.

Vi spenderar idag omkring 90% av vår tid inomhus, detta betyder hela 22 timmar av dagen innanför fyra väggar. Detta trots att vi mår som bäst ute i naturen. Forskning bevisar att man genom att hämta in en del av naturen och dess fördelar till inomhusmiljöer kan förbättra det allmänna välbefinnande, öka koncentrationsförmåga och produktivitet samt faktiskt minska på antalet sjukfrånvaron.

Kom och upplev Naavas nya showroom, ett av världens mest människovänliga kontor, där luften, ljudet och ljudet kombinerats på ett optimalt sätt för att främja hälsa och produktivitet. Vi bjuder på tips och idéer kring hur ni skapar en inspirerande arbetsplats där varje medarbetare uppnår sitt fulla potential, dagen igenom samtidigt som du njuter av en fräsch frukost tillsammans med våra experter.

Anmäl dig och dina kolleger redan nu då lokalen utrymmer ett begränsat antal personer.

Mer om världens människovänligaste kontor kan du läsa här!

När: Onsdagen 23 maj, 8:00 – 9:00, frukost serveras från kl 7:30
Var: Naava breathing room, Olof Palmes Gata 17, Stockholm