IFMA Nätverksträff med Green Landscaping – Trender inom utemiljö

IFMA Nätverksträff med Green Landscaping – Trender inom utemiljö

Efter en härlig sommar med förhoppningsvis mycket tid spenderad i naturen så fortsätter IFMA på temat utomhusmiljö. Den första nätverksträffen i syd efter sommaren bjuder vi in till Alnarp där vi får lyssna på trender inom utemiljö och hur vi kan skapa en vacker och funktionell utemiljö.

Martin Hansson, platschef på Green Landscaping, kommer att tala om vilka trender som finns inom utemiljö.

Partnering – Samarbete för ett bättre resultat
Hållbarhet – Modern förvaltning på ett hållbart sätt
Socialt engagemang – Tillsammans för en grönare stad

Hållbarhet är ett aktuellt ämne som blir viktigare och viktigare. Green Landscaping arbetar aktivt med hållbarhet för att uppfylla sina verksamhetsmål både på kort och lång sikt.

Green Landscaping är en del av koncerngruppen Green Landscaping Group – Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer med syfte att göra staden skönare och tryggare. Green Landscapings verksamhet omfattar ett komplett utbud av underhållstjänster såsom grönyteskötsel, finplanering, skötsel av sport- och fritidsanläggningar samt träd- och skogsvård.

alnarp_hittaAlnarps Servicechef Mats Svensson och Facility manager Therese Linnér står värdar för denna träff.
På campusområdet Alnarp är verksamheten koncentrerad kring landskapsarkitektur, trädgård, växtproduktion och sydsvenskt jord- och skogsbruk. På campus finns två av SLU:s fakulteter representerade, samt flera anknytande organisationer.

Såväl parkens grönska som universitetsområdets vackra byggnader med karaktärsfull arkitektur, bjuder på en härlig miljö för studenter, forskare, anställda och besökare. Parken är öppen för alla och har många besökare under årets alla årstider.

HITTA TILL CAMPUS

Välkommen ut till Alnarp!

Plats: Crafoordsalen, Sundsvägen 14, Alnarp
Tid: 29 augusti, kl 8:30-9:30 med frukost från kl 8:00


Green Landscaping