INSTÄLLD – IFMA nätverksträff – Så skapar du ett framgångsrikt hälsoarbete som når hela företaget

INSTÄLLD – IFMA nätverksträff – Så skapar du ett framgångsrikt hälsoarbete som når hela företaget

WE (Workplace Evolutionaries), IFMA Sverige och Tenant & Partner välkomnar till ett frukostmöte med Fredrik Karlsson, Twitch och Ann Jansson, Länsförsäkringar AB under temat “Så skapar du ett framgångsrikt hälsoarbete som når hela företaget (inte bara de redan frälsta)”

  • Så hänger medarbetarens hälsa och företagets framgång ihop
  • Så gör du för att nå hela personalen, inte bara de redan frälsta
    • Checklistan – har ditt företag grund för ett framgångsrikt hälsoarbete?
  • Konkreta kundcase
  • Så kan vi som organisation påverka medarbetarnas hälsa, minska risk för ohälsa samt öka välbefinnande och prestationsförmåga
  • Så skapar vi förutsättningarna för att kombinera människa, teknik och arbetsplats utifrån vår syn på ledarskap och medarbetarskap så att våra medarbetare vill bidra till vår framgång och känner stolthet och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss

Om Fredrik Karlsson
Fredrik Karlsson, VD och grundare av Twitch Health Capital AB. Fredrik är entreprenör med bakgrund från GIH och Karolinska Institutet. Han brinner för att skapa välmående medarbetare och mer produktiva företag. I närmare 20 år har han arbetat med företagshälsa och med kunder som Spotify, Karolinska Institutet, Länsförsäkringar med flera.

Lyssna gärna på podden om framgångsrikt hälsoarbete: http://healthforwealth.se/podcast/avsnitt-39-nycklar-for-framgangsrikahalsosatsningar/eller varför inte läsa Twitch blogg: https://www.twitchhealth.se/blogg/

Om Twitch Health
Twitch erbjuder proaktiva hälsoprogram som ger mätbara och långsiktiga resultat. Hälsoinsatserna levereras på arbetsplatsen eller i digitala hälsoprogram och inkluderar fysiska, mentala och sociala delar av hälsa. Twitch lösningar ökar välbefinnande och produktivitet, stärker företagets image och når hela personalen.

Om Ann Jansson
Ann Jansson, HR-chef, började på Länsförsäkringar AB 1997 och har sedan dess arbetat med hälsofrågor och prestationsutveckling inom företaget på olika sätt.  Ann blev HR-chef 2009 (1 av flera på deras gemensamma HRavdelning), sitter i ledningsgrupperna för Länsförsäkringar Fondliv och Länsförsäkringar Liv samt är ansvarig för området Hälsa och arbetsmiljö inom LFAB, vilket är ett område som Ann brinner för lite extra!

Om Länsförsäkringar AB
För Länsförsäkringar AB är hälsa på arbetsplatsen en naturlig del för att alla i organisationen ska må väl och prestera på arbetet. Detta tar en tydlig utgångspunkt i deras personalpolicy samt ledar- och medarbetarprofil. De erbjuder sina medarbetare många hälsofrämjande åtgärder såsom friskvårdstimme på arbetstid, egna friskvårdslokaler med gedigen verksamhet, sjukvårdsförsäkring med många hälsofrämjande och förebyggande inslag samt personalmatsal med hållbar inriktning.

När: 12 mars
Tid: 08:00 – 09.00 med frukost från kl 07:30
Vart: Tenant and Partner, Norr Mälarstrand 14, Stockholm

Varmt välkomna!