IFMA Nätverksträff – Universitetshuset under renovering

IFMA Nätverksträff – Universitetshuset under renovering

UniversitetshusetVälkomna till en mycket spännande nätverksfrukost. Denna gång styr vi kosan till det anrika och pampiga Universitetshuset, byggt under 1880-talet. Just nu är Universitetshuset stängt då en omfattande renovering pågår. Renoveringen är den största i byggnaden sedan 1939 och innebär bl a modernisering av el, ventilation, tillgänglighet, belysning och akustik. Erik och Ingemar Rääf på IR Bygg AB, som genomför entreprenaden (samverkansentreprenad), tar emot oss och berättar om hur det är, och vad som krävs, för att driva ett projekt av denna omfattning i en så speciell byggnad som Universitetshuset. Vi får även en guidad tur i huset, så som det står och är för dagen!

I och med att detta möte innebär en rundtur på en pågående byggarbetsplats är detta möte lite annorlunda mot vad vi är vana vid. Observera att deltagarantalet är begränsat till 15 personer. Vi går efter principen “först till kvarn”. Ni kommer få en bekräftelse på anmälan alt. besked om “reservplats”. Observera även att mötet börjar redan kl 7.00 och att det går av stapeln den 2 mars (trots att det är februarimötet), detta för att undvika sportlovsveckan.

Varmt välkomna!

Var: Universitetshuset, grinden ovanför Biskopsgatan
När: Torsdag 2 mars, 7.00-9.00
Värd: IR Bygg AB

Anmäl dig genom att följa länken “Anmäl dig här”. Vänligen meddela receptionen@ahlford.se om du får förhinder och inte kan komma efter att du har anmält dig.

 

Location: Uppsala