IFMA Nätverksträff – utmaningar & lösningar för den hållbara staden

IFMA Nätverksträff – utmaningar & lösningar för den hållbara staden

dome og visionVIT

Hållbar stadsutveckling: samverkan, utmaningar och lösningar hos NCC och Volvo.

Tillsammans med NCC och Volvo vill vi på IFMA Sverige bjuda in till halvdagskonferens i den inspirerande möteslokalen – DOMEN – med start klockan 8.00 till 12.00 Lindholmen i Göteborg. Träffen avslutas med en hållbar lunch.

Tid: 21 februari klockan 08.00-12.00
Plats: Lindholmsplatsen, Göteborg.
Konferensrummet kommer vara i ett varmt rum men beroende på väder kan det bli kallt inne i Domen där vi minglar, så tänk på att klä er efter väder.

Eventet har fri entré.

Dome-of-Visions-by-Atelier-Kristoffer-Tejlgaard-and-Metsä-Wood-6Grönskande väggar, sittmöbler med integrerade planteringsytor, träd och planteringslådor med ätbara grödor. Ta chansen att besöka denna unika och inspirerande mötesplats och lyssna till NCC och Volvo som pratar om bland annat hur de arbetar med FN:s 17 hållbarhetsmål och annat hållbarhetsarbete. De berättar också om vilka utmaningar vi står inför när det gäller att skapa en hållbar stadsutveckling samt vilka trender de ser.

 

“Dome of Visions själva kärna är att vara en mötesplats som utmanar den traditionella synen på hur vi skapar ett hållbart samhälle genom att ge förutsättningar för en dynamisk programverksamhet som välkomnar olika parter och perspektiv, gärna i oväntade konstellationer och över branschgränser. Framtidens hållbara samhälle kräver nytänkande, nya samarbeten och innovationer. Dome of Visions är en visionär och inspirerande mötesplats som bjuder in till samtal kring en hållbar framtid. Här kan djärva idéer bytas, spännande diskussioner föras och nya förslag visas.”