Nordic Workplace 2020

Nordic Workplace 2020

Building the future – Creating a Sustainable worklife

Vi på IFMA ser försiktigt positivt på framtiden. Efter månader med onlinemöten planerar vi för en uppfriskande återhämtning på Nordic Workplace med givande diskussioner ansikte mot ansikte, upplyftande interaktion, ögonkontakt, utbyte av idéer och visitkort.

Säkra din plats innan Early Bird går ut 31 juli!

 

Från registreringen klockan 8 till dagens slut finns möjligheter till kompentensutveckling, diskussion och inspiration då vi samlar branschen under ett tak.

Temat är “Building the future – Creating a Sustainable worklife” och konferensen byggstenar är Digitalisering, Hållbarhet, Säkerhet & Wellness. “Happy, Healthy & Productive People in the Next Normal”, “Säkerhetsleveransens påverkan på arbetsmiljön” och ”hälsocertifieringar” är exempel på agendapunkter.

För att skapa en interaktiv och levande konferens oavsett om den blir IRL eller digital så kommer vi blanda presentationer med paneldebatter, filmer och frågestunder.  För bästa hållbarhet så lägger vi även in ett digitalt träningspass under lunchen för den som känner sig manad.

Vi kommer också som vanligt ha en internationell touch med omvärldsbevakning och tittar bland annat på hur Covid-19 hanteras internationellt.

Vi ses på Courtyard by Marriott i Stockholm och det blir en heldag fullspäckad med intressanta talare, presentationer & prisutdelningar.Vi kommer som vanligt avsätta mycket tid för nätverkande med god mat och intressanta utställare i loungen.

 

En viktig del av en fysisk konferens är möjligheten att nätverka, träffas och utbyta idéer och kontakter.

Om det inte gå att träffas utifrån rådande rekommendationer eller om vi ser att våra deltagare har svårt att närvara fysiskt så kommer vi att ställa om till onlineformat.

Minimerad risk och säkrad kompetensutveckling!

 

 

Anmälan till den fysiska konferensen innefattar även det digitala alternativet. Vid digital konferens sänks deltagaravgiften.

Senast 20 september återkommer vi med besked och fakturering kommer inte ske innan detta beslut.

 

 

Normalpris: 6 900 kr
Medlemspris: 4 900 kr

EARLY BIRD fram till 31 juli
Medlemspris: 3 500 kr:
Icke medlemmar: 5 000 kr

Digitalt format
Normalpris: 1500 kr och medlemspris: 900 kr

 

Nordic Workplace – mötespunkt, nätverksbyggande & kunskapshöjande
Missa inte denna chans till kompetensutveckling och inspiration!