NWP Pre-conference på tema HR i utveckling

NWP Pre-conference på tema HR i utveckling

IFMA och WE välkomnar till förkonferens inför Nordic Workplace den 6 december!

WE

 

 

 

Temat är HR i utveckling och vänder sig bland annat till dig som arbetar inom FM, fastighet, IT och HR – med ett brinnande intresse för att skapa goda arbetsplatser.

Tid: 6 december kl 15:00-18:00
Plats: EY, Jakobsbergsgatan 24, Stockholm

Program Pre-conference HR i utveckling:
15:00    Inledning – Karin Ståhl, WE:Sverige & IFMA
15:10    HR i utveckling – framtidens arbete – Göran Rosberg, EY
16:00    Digitalisering av HR – Ulrika Jonsson, Microsoft
16:40    Så bidrar arbetsplatsen till ökat välbefinnande – Conny Karlberg, Qicraft
17:20    Summering – Karin Ståhl, WE:Sverige & IFMA
17:30-18:00 Avslutande mingel

Pris:
495 kr/deltagare
Special om man även bokar sej på NWP 7/12: 395 kr/deltagare

Early bird:
295 kr/deltagare vid anmälan senast 30/9
395 kr/deltagare vid anmälan senast 31/10

För mer info om Nordic Workplace se här:

TALARE:
Ulrika JonssonUlrika Jonsson, Microsoft.
Ulrika arbetar som affärsutvecklare inom digitalt HR på Microsoft sedan januari 2017 men har en lång karriär inom HR bakom sig, främst inom IT, varav de senaste 4 åren på Microsoft. Uppdraget som affärsutvecklare innebär bland annat att skapa förutsättningar för en framgångsrik digital transformation, som inte främst handlar om teknik, utan om människor, kultur, förändring och ledarskap. Ulrika är också en uppskattad föreläsare, bland annat kring Digitalt HR och HR:s roll i ett företags digitala transformation.

Bild1Conny Karlberg Qicraft/Technogym
Conny arbetar som Corporate Health Specialist på Wellness och träningsföretaget Qicraft/Technogym och har en lång karriär inom hälsa, träning och well being bakom sig. Uppdraget som specialist innebär bland annat att strategiskt skapa hälsosamma och produktiva kontor där medarbetarens välbefinnande är i centrum.
För att vara en attraktiv arbetsgivare i framtiden är en hälsosam arbetsplats en självklarhet. Corporate Wellness är företagens nya Employer branding.
Conny är även känd ambassadör för Wellbuilding och en flitigt anlitad föreläsare.

Göran Rosberg1Göran Rosberg, EY
Göran är Partner på EY och ansvarig för EYs Nordiska HR-konsult grupp, People Advisory Services. Han har över 25 års erfarenhet av att arbeta med ledarskap, organisationsutveckling och förändringsledning. Göran kommer att prata om trender rörande framtidens arbetsplats och arbetssätt. Hur kan vi som arbetsgivare säkerställa att vi attraherar morgondagens talanger och kompetens? Hur kan arbetsplatsen bidra till att höja engagemanget i organisationen? Hur kan vi ge våra medarbetare de bästa förutsättningar för att arbeta effektivt, utvecklas och må bra? Kom hit och bli inspirerad och kanske få en tankeställare vad gäller de förändringar vårt samhälle och arbetsliv står inför och hur det kommer påverka oss alla. Är vi som arbetsgivare och ansvariga redo?

    Välj Events:    MedlemEj Medlem

    Location: Stockholm