Office Insights – Hur förändrar sakernas internet (IoT) byggnader och facility management

Office Insights – Hur förändrar sakernas internet (IoT) byggnader och facility management

OfficeInsights välkomnar till två spännande dagar om sakernas internet (IoT) i byggnader och hur det kommer förändra driften av fastigheter och (Facility Management) FM. Teknologier som förutspår fel, kommunicerar med användarna, sparar el och hjälper till att fatta smarta beslut. Vi inleder med en rundvandring 8 februari där vi besöker Nya Karolinska Sjukhuset för att se hur smarta system har införlivats i sjukhusmiljön och förenklar FM. Därefter besöker vi Tyréns uppkopplade kontor.

Under konferensen 9 februari kommer vi ta del av hur IoT kan lösa nutida och framtida utmaningar samt på vilket sätt det kommer att förändra hur vi kommer att driva och utveckla fastigheter.

Passa på och ta del av det senaste inom detta område som inom det kommande åren kommer fullständigt förändra hur vi bygger och driver fastigheter.

Ange ”IFMA1612″ vid anmälan så får du som är medlem i IFMA 1000 kr rabatt till konferensen samt 1500 kr rabatt om du anmäler dig till båda dagarna. Rabatten gäller på ordinariepriset och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Se hela programmet på officeinsights.se