Rethink Office Göteborg 8-9 juni

Rethink Office Göteborg 8-9 juni

Konferens Rethink Office Göteborg 8 juni

Rethink Office kommer kommer till Göteborg den 8 juni. Konferensen riktar sig till dig som vill vara med och utveckla den moderna arbetsplatsen. På plats finns de bästa talarna inom moderna kontor, förändringsledning, moderna arbetssätt och forskning kring arbetsplatsen. Varje talare har en egen infallsvinkel för att du ska få en så varierande, tydlig och inspirerande dag som möjligt. På scen ser och hör du bland annat Volvo, Skanska, Västsvenska Handelskammaren och Kungsbacka Kommun.

Workshops 9 juni Göteborg

Vill du skapa en ännu djupare förståelse kring olika vitala områden kopplat till teman ovan så kan du gå på olika workshop dagen efter konferensen. Ta del av experters tips och konkreta verktyg samt träffa andra deltagare som står inför liknande utmaningar. En utbildning ger dig möjlighet att fördjupa kunskaperna förvärvade på konferensen och tar dig till en ny nivå. Mer information hittar du på hemsidan.

Som medlem i IFMA får du 1 500 kronor rabatt på det gällande konferenspriset om du anger koden ”ifma1500” när du bokar. Om du bokar senast den 29/5 gällar även rabatten i kombination med early-bird priset.

För mer info och anmälan se här

talarloggor_RTO_GBG (002)