Rethink Office Konferens och workshop samt digital Workplace Summit 22-23 november

Rethink Office Konferens och workshop samt digital Workplace Summit 22-23 november

Rethink nov 2017

Den 22 November är det dags för årets konferens kring den moderna arbetsplatsen, som innefattar både den fysiska och den digitala arbetsplatsen. Digital Workplace Summit och Rethink Office kommer gå av stapeln under samma dag men som separata spår. Personerna på plats deltar med samma syfte: att skapa en arbetsplats där medarbetarna sätts i fokus, där vi skapar en miljö som underlättar vardagen och som främjar produktivitet och engagemang.

Som IFMA medlem får du 1000 kr i rabatt:
Rabattkod: ifmaspecial

Rethink Office Konferens 22/11
Syftet med dagen är att dela kunskap och få inspiration inom arbetssätt, moderna kontor och trendspaning inom arbetsplatsen. Varje talare fokuserar på något av dagens teman:
● Digitalt ledarskap
● Förändringsledning
● Verksamhetsanpassade kontor
● Hälsosamma miljöer
● Trendspaningar kring arbetsplatsen.

Talarna har en egen infallsvinkel för att du ska få en så varierande, tydlig och inspirerande dag som möjligt. På scen för att dela ser du bland annat Skanska, Leesman, Lantmäteriet, Microsoft och Sweco.

För mer info och anmälan se här:

Rethink Office Workshop 23/11
För dig som går i tankarna kring förändring av arbetsplatsen och vill få mer kunskap kring beslutsfattandet om att ta steget vidare i din organisation, så anordnas en workshop dag 2.

Den här utbildningen vänder sig till dig som funderar på vilken typ av förändring som passar just er organisation. Idag finns är det inte ett gemensamt sätt som passar alla utan det viktiga är att göra en grundlig utredning kring vad som är viktigt och passande för din organisation. I den här interaktiva workshopen tar du fram underlag som hjälper er fram i processen till er moderna arbetsplats.

För mer info och anmälan se här:

Digital Workplace Summit 22/11
För dig som är mer intresserad av den digitala arbetsplatsen. Områden som kommer diskuteras under dagen är :
● Digital Arbetsplatsstrategi,
● Utformning av arbetsplatsen ur ett digitalt perspektiv
● Säkerhet
● Information och Dokumenthantering
● Mätning och Effekt
● Gamification
● Intranät.

För mer info och anmälan se här:

Location: Stockholm