Rethink Office och Digital Workplace Summit 17 maj

Rethink Office och Digital Workplace Summit 17 maj

Den 17 maj är det dags för årets konferens kring arbetsplatsen, både den fysiska och den digitala arbetsplatsen. För första gången kommer nämligen Digital Workplace Summit och Rethink Office gå av stapeln under samma dag, i samma lokal men som separata spår. Däremot kommer det att vara gemensamt mingel på rasterna. Personerna på plats deltar med samma syfte: att skapa en arbetsplats där medarbetarna sätts i fokus, där vi skapar en miljö som underlättar vardagen och som främjar produktivitet och engagemang.

Konferens Rethink Office Stockholm 17 maj

Rethink Office är tillbaka för fjärde gången i Stockholm den 17 maj. Konferensen riktar sig till dig som vill vara med och utveckla den moderna arbetsplatsen. På plats finns de bästa talarna inom moderna kontor, förändringsledning, moderna arbetssätt och forskning kring arbetsplatsen. Varje talare har en egen infallsvinkel för att du ska få en så varierande, tydlig och inspirerande dag som möjligt. På scen ser och hör du bland annat Google, Microsoft, Telia, Toca Boca, Diwo och Sony.

Konferens Digital Workplace Summit Stockholm 17 maj

Att jobba för att den digitala arbetsplatsen ska uppnå full potential är inte enkelt. Det är en spännande men utmanande resa. Teman som kommer beröras under dagen är Digital Arbetsplats Strategi, Intranät, Dokumenthantering, UX, Gamification, Säkerhet, Engagemang, Trender, Collaboration och mobilitet. Talare såsom Google, Klarna, Microsoft, Telia, Volvo, ICA, Deloitte kommer bland annat stå på scen.

Workshops 18 maj Stockholm

Vill du skapa en ännu djupare förståelse kring olika vitala områden kopplat till teman ovan så kan du gå på olika workshops dagen efter konferensen. Ta del av experter tips och konkreta verktyg samt träffa andra deltagare som står inför liknande utmaningar. Dessa utbildningar tar dig till en ny nivå.

Digital Workplace Summit

• Gamification- så skapar du engagemang
• Dokumenthantering
• UX- kopplat till intranät
• Projektmetodik- från intranät till digital arbetsplats

Rethink Office

• Verksamhetsanpassade Arbetsplatser
• Effektivt Distansledarskap
• Så skapar du en digital arbetsplats

Konferens Rethink Office Göteborg 8 juni
Efter konferenserna i Stockholm och Malmö kommer Rethink Office på begäran äntligen till Göteborg! Läs mer om programmet på hemsidan Rethink Office

Som medlem i IFMA får du 1 000 kronor rabatt på det gällande konferenspriset om du anger koden ”IFMA5800” när du bokar.

För mer information och anmälan (Rethink Office)
För mer information och anmälan (Digital Workplace Summit)

Rethink Office IFMA_dws_rto (002)

Location: Stockholm