IFMA nätverksträff – Så skapar du ett framgångsrikt hälsoarbete som når hela företaget

IFMA nätverksträff – Så skapar du ett framgångsrikt hälsoarbete som når hela företaget

IFMA Sverige välkomnar till ett frukostmöte under temat “Så skapar du ett framgångsrikt hälsoarbete som når hela företaget (inte bara de redan frälsta)”

  • Så hänger medarbetarens hälsa och företagets framgång ihop.
  • Så gör du för att nå hela personalen, inte bara de redan frälsta.
    • Checklistan – har ditt företag grund för ett framgångsrikt hälsoarbete?
  • Konkreta kundcase.

Om Fredrik Karlsson
Fredrik Karlsson, VD och grundare av Twitch Health Capital AB. Fredrik är entreprenör med bakgrund från GIH och Karolinska Institutet. Han brinner för att skapa välmående medarbetare och mer produktiva företag. I närmare 20 år har han arbetat med företagshälsa och med kunder som Spotify, Karolinska Institutet, Länsförsäkringar med flera.

Lyssna gärna på podden om framgångsrikt hälsoarbete: http://healthforwealth.se/podcast/avsnitt-39-nycklar-for-framgangsrikahalsosatsningar/eller varför inte läsa Twitch blogg: https://www.twitchhealth.se/blogg/

Om Twitch Health
Twitch erbjuder proaktiva hälsoprogram som ger mätbara och långsiktiga resultat. Hälsoinsatserna levereras på arbetsplatsen eller i digitala hälsoprogram och inkluderar fysiska, mentala och sociala delar av hälsa. Twitch lösningar ökar välbefinnande och produktivitet, stärker företagets image och når hela personalen.

När: 22 april
Tid: 08:00 – 09.00 med uppkoppling från kl 07:50
Vart: Online

Varmt välkomna!