Studiebesök hos King – är kontoret en plats för fokus eller inspiration?

Studiebesök hos King – är kontoret en plats för fokus eller inspiration?

Hösten 2020 flyttade mobilspelsutvecklaren King in i sitt nya kontor i Sergelhuset vid Sergelstorg i Stockholm. Kontoret är ca. 11 5000 kvm och fördelat på 7 våningar och totalt jobbar det 650 anställda i Stockholm. Det skräddarsydda konceptet tar utgångspunkt i Kings ledord ”Seriously Playful” där tydligt lekfulla konceptuella grepp har tagits. Här sker oväntade möten med grov betong som står i kontrast till specialritade bord i färgglad silikon och veckad högblank stålplåt som reflekterar belysningen med inspiration från bitar av lösgodis.

Vi pratar mycket om arbetsplatsupplevelse och vad kontoret ”är till för”. Ska det vara en plats för fokus eller för möte och inspiration?

Välkommen till Kings huvudkontor, årets snyggaste kontor 2021, för att lyssna på deras tankar kring arbetsupplevelse samt få en guidad tur genom deras inspirerande kontor.

Plats: King, Malmskillnadsgatan 19, Stockholm
Datum: 26 maj 
Tid: 7:30-8:00 Frukost och presentation med efterföljande rundvandring 8:00-9:00.

Begränsat antal platser och “först till kvarn” gäller. Nätverksträffen är gratis men vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300 kronor plus moms.