Välkommen på frukostmöte om Det nya arbetslivet!

Välkommen på frukostmöte om Det nya arbetslivet!

Microsoft tillsammans med IFMA, WE, GoToWork och OfficeInsights välkomnar till frukostmöte onsdag 9/11.

Du kommer att få höra Heléne Lidström presentera sin nya bok ”Det nya arbetslivet – så skapades Sveriges bästa arbetsplats” (Bookhouse 2016), samt lära dig mer om tekniken i Det nya arbetslivet. Det kommer också finnas möjlighet till rundvandring/visning efter föreläsningarna.

Microsofts resa till det nya arbetslivet innebar radikala förändringar i såväl arbetssätt som kontorsutformning, Heléne som ansvarade för förändringen kommer att berätta om erfarenheterna, lärdomarna och resultaten. Den omfattande förändringen resulterade i att närmare 100 000 personer har vallfärdat till Microsofts kontor i Akalla. Microsoft fick också utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplats tre år i rad och tilldelades priset för Sveriges snyggaste kontor. Hur driver man en sådan stor förändring – vad bör man tänka på och vilka är framgångsfaktorerna för att lyckas?

Säkra din plats till detta spännande frukostmöte redan nu (länk till bokning)

Program

08:00 Frukost & Mingel
08:30 Inledning
08:35 Det nya arbetslivet – Heléne Lidström
09:15 Tekniken i Det Nya Arbetslivet – Erik Olsson, Upplevelseansvarig Microsoft
10:00 Möjlighet till rundvandring/visning

Tid: 9 november kl 8:00 – 10:00 med möjlighet till rundvandring efteråt
Plats: Finlandsgatan 36 i Akalla, Kista.

Varmt välkomna!

Microsoft, IFMA, WE, GoToWork och OfficeInsights

Seminariet är gratis men vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300 kronor plus moms.

Kort om Heléne Lidström

helen-lindstromHeléne Lidström har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar från bolag som Finnair, Microsoft, Tele2 och Icon Medialab där förändring på temat kommunikation, kultur och ledarskap i det nya arbetslivet har varit den röda tråden. Under de senaste två och ett halvt åren har Heléne varit delaktig i ett forskningsprojekt tillsammans med sju forskare från olika lärosäten i Sverige som forskat på aktivitetsbaserat arbetssätt på uppdrag av Vinnova. Heléne har ett passionerat intresse för företagskulturens betydelse för affären, liksom för individens förmåga att hantera, driva och ta ansvar för sin egen motivation som bottnar i ett ledarskap byggt på tillit. Heléne är expert på förändringsprocesser och är en uppskattad och ofta anlitad föreläsare och konsult.

Kort om Erik Olsson

erik-olssonMed bakgrund i startup-världen, där han medgrundat flera bolag och nu senast Swedenyc (digital kommunikationsbyrå), är Erik Olsson nu Upplevelseansvarig hos Microsoft. Nyligen hemflyttad från New York, där Erik arbetat med global affärsutveckling för ett tech startup och fått utmärkelse i storytelling från välrenommerade Columbia University. Som Upplevelseansvarig driver Erik bla Microsofts Upplevelserum. Dit kommer ledningsgrupper och beslutsfattare för att lära sig samarbeta smartare och bli mer produktiva med Microsofts verktyg.

 

    Välj Events:    MedlemEj Medlem

    konferensbild

    Location: Finlandsgatan 36 i Akalla, Kista