Vilken roll spelar arbetsplatsen för människors hälsa och välbefinnande?

Vilken roll spelar arbetsplatsen för människors hälsa och välbefinnande?

Välkommen till seminarium

 

 

 

 

Fler och fler företag har ett ökat fokus på vikten av hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Vi vet ganska väl vad som får människor att inte må bra på jobbet. Men vilka är friskfaktorerna? Räcker det att hålla sig till arbetsmiljölagar och erbjuda friskvårdsbidrag? Och hur påverkar organisationens välmående företagets framgångar och samhället i stort?

Välkommen till ett frukostseminarium där vi ska diskutera vad som påverkar människors hälsa, välbefinnande – livskvalitet. I en internationell undersökning från Harris Interactive svarar 91% av cheferna att betydelsen av förbättrad livskvalitet kommer att öka de närmaste åren. Men hur gör man?

Våra föreläsare kommer dela med sig av fakta, erfarenheter och framtida perspektiv. Vi har även avsatt tid för diskussioner där vi kan dela våra erfarenheter både utifrån rollen som arbetsgivare och leverantörer.

När: 21 november kl 08:30-10:45, frukostbuffén är uppdukad från kl 08.00
Var: Sodexo Nordic House, Dalvägen 22, Arenastaden, Solna

TBild1orbjörn Eriksson
VD och medgrundare till Tenant & Partner. 2016 vinnare till ”Årets hälsofrämjande chef” av tidningen Chef.

Under 2016 och 2017 har Torbjörn rest land och rike kring med sin föreläsning ”Den vänliga, friska och högpresterande arbetsplatsen”.

 

Bild2

Azita Shariati
VD Sodexo AB. Sodexo har i samarbete med framstående forskare identifierat ett antal trender och kritiska faktorer som påverkar framtidens arbetsplatser. Trendrapporten är ett verktyg för arbetsgivare som vill förstå den föränderliga arbetsplatsen och på så sätt uppnå framgång.

 

 

Bild3Bettina Kashefi

Chefekonom Svenskt Näringsliv. Ger det ekonomiska perspektivet utifrån privat och offentlig sektor och vilken inverkan sjuktal och ohälsa har. Går det bra för Sverige? Vilka utmaningar har Sverige? Vilka hälsofaktorer ser vi?
Vilka är drivkrafterna för arbete?

 

Varmt välkommen önskar!

Arrangörerna Sodexo och IFMA Sverige

IFMA Sodexo

 

 

 Anmäl ditt deltagande senast den 15/11

 

Location: Stockholm