Samtalsluckan

Samtalsluckan

I början av året samlades WE Hub Sverige-ledningen för att planera för vårens WE-program. Vi kom snabbt fram till att det vi själva saknar är att mötas, nätverka och samtala lite djupare om olika aktuella frågor och ämnen, och tror att det är något som andra i WE-nätverket saknar med. Därför beslutade vi att vårens WE-program kommer att vara 3 tillfällen där vi just möts och samtalar mer informellt kring aktuella frågor och ämnen. I både större och mindre grupper. Vi hoppas verkligen du vill hänga med!

Nu är det äntligen dags för vårens andra Samtalslucka tisdagen den 18/5 kl 11:35-12:25 digitalt via Teams. Denna gång handlar det om Hållbarhet på arbetsplatsen både under och efter pandemin, och vi gästas av Sociologi-professorn och arbetslivsforskaren Susanna Toivanen från Mälardalens Högskola samt Vibeke Stadling som ansvarar för Arbetsmiljö, hälsa, och inkludering på Telia Sverige. “Hur vi kan få till hållbarhet – både mänsklig/social, ekologisk och ekonomisk – på våra arbetsplatser på ett ännu bättre sätt både nu under och efter pandemin”. Detta fokusområde valdes ut av deltagarna under förra Samtalsluckan. I slutet av samtalet kommer deltagarna också återigen få vara med och bestämma ämne/frågeställning till nästa Samtalslucka.

 

Som input Samtalsluckan finns här en länk till Globala hållbarhetsmålen samt till Forskningsprojektet SOFCO. SOFCO är ett projekt med fokus på utveckling av koncept för framtidens kontor som främjar ett hälsosamt arbetsliv och livsstil samt bidrar till hållbar utveckling.

Datum: 18 maj 2021
Tid: 11.35 – 12.25

 

Varmt välkomna!