World Workplace Europe kommer till Stockholm 30 maj -1 juni

World Workplace Europe kommer till Stockholm 30 maj -1 juni

 

WWE 2017 logga liggande_anpassad 2

Läs en summering och ta del av material från konferensen här

IFMAs (International Facility Management Association) flaggskeppsevent World Workplace som arrangerats i 30 år, arrangeras nu för första gången i Europa, och Stockholm har fått äran att vara först ut bland alla Europas storstäder.

World Workplace-konferenser anordnas i övrigt i USA, Indien och Asien, och huvudkonferensen i USA samlar årligen över 5.000 FM-personer från hela världen. På World Workplace-konferenserna träffas FM-branschen för att ta del av det senaste inom FM, utbyta tankar och lösningar och utveckla nätverket.

World Workplace Europe kommer att hållas på anrika Münchenbryggeriet i Stockholm och vi förväntar oss minst 300 deltagare från framför allt Norden och Europa, men också från andra delar av världen.

Samtliga föredrag hålls på engelska av kända föredragshållare och några föreläsningar innehåller även intressanta kundcase.

Konferensen arrangeras av Globala IFMA tillsammans med IFMA Sverige, för mer information gå till  the event’s website:

World Workplace, en intressant och viktig konferens.
Flera deltagare återkommer år efter år för att delta på konferensen. Vad är det som gör att den så intressant att de vill investera sin tid och många gånger åkt mycket långt till andra kontinenter för att vara med.

Här berättar några av deltagarna varför just de väljer att delta på World Workplace.

PROGRAMMET

Empowering People; Your Connection to the Digital Workplace
Det blir ett spännande och fullspäckat program i tre dagar på Münchenbryggeriet i Stockholm. Programmet kretsar kring ” Digitization, Innovation, People och Workplace Strategy”.

Bland de för oss mer kända talare kan nämnas Magnus Kuchler från EY, Peter Ankerstjerne från ISS, Daniel Stigberg från Coor, Monica Lingegård från Samhall och Peter Andersson Pythagoras och Johan Falk från Intel. Läs mer om alla föredragshållare här.

Exempel på områden som kommer att omfattas i programmet är nya outsourcing-modeller, digitaliserad och automatiserad FM, BIM som möjliggörare och värdeskapare, nästa generations arbetsplats, samt FMs betydelse för produktivitet, hälsa, välbefinnande och attraktivitet.

Se detaljerat program här:

ANMÄLAN

Som IFMA medlem får du medlemsrabatt på konferensen. I Sverige är inte medlemskapet personligt utan följer företaget vilket innebär att medlemmars namn saknas i de Globala registren.

För att lösa detta har vi ordnat så att våra medlemmar kan anmäla sig direkt på vår svenska webbsida, se nedan. Efter anmälan blir du kontaktad av IFMAs kansli för att lämna in de uppgifter som anmälan kräver.

För att nyttja medlemsrabatten krävs anmälan innan den 12e maj. Vi fakturerar till valutakursen den 15 maj. Priserna är ex moms.

Efter det hänvisar vi anmälan till den globala websidan.

DELTAGARAVGIFTER OCH RABATTER

Välj 3-dagarspaket eller 1-dag för konferens inklusive frukost, lunch och fika.

3 dagar EUR 795.00 (EUR1,045.00)
1 dag EUR 350.00 (EUR 450.00)

 

Efter anmälan på hemsidan, se nedan, så får ni ett formulär där ni specificerar vilka dagar ni vill gå. Vill ni vara med 2 dagar så anmäler ni er till 2 – 1-dagars enligt det dokument ni får efter anmälan.

Studiebesök – att lära genom upplevelse
Upplev workplace strategier och kreativ problem-lösning på plats i någon av de tre FM-turerna som arrangeras på årets WWE-konferens. Nedan korta beskrivningar över de turer som erbjuds. Detaljerad program för vart och en av turerna finner ni här

 • Mästerhuset konstruerades med en avancerad teknisk specifikation och arkitektur-profil. Mästerhuset var först ut i Stockholm med en LEED Certifiering i nivå Platinum och utformad med inriktning på hög bekvämlighet och produktivitet för hyresgästerna.
 • Teknikbyggnaden är det tekniska centrumet för nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Under turen får vi beskrivit hur man planerar och levererar daglig service till 4000 brukare.
 • Telia Company lanserad nyligen sitt Next Gen arbetsplatsinitiativ som inkluderar den hitintills största ABW lösningen i Norden. Projektet inkluderade en flytt, till företagets nya huvudkontor, för över 4000 personer, som genomfördes under ett endaste dygn. Lyssna till erfarenheterna kring förändringsresan och utvecklingen mot att bli “the place to work”.

Samtliga turer kräver en tilläggsanmälan samt en kostnad på EUR 50.00

Rabatter:
• “Early bird” till och med 28e april.
• Gå 5 betala för 4

Vid frågor och funderingar så är ni också välkomna att maila till info@ifma.se

  Välj Events:  MedlemEj Medlem

  SVENSKA SPONSORER FÖR WORLD WORKPLACE

  PLATINUM SPONSOR:

  The-Power-of-the-Human-Touch_logo_right_left (003)

   

  Spara

  Spara

  Location: Münchenbryggeriet, Stockholm