Om IFMA

OM IFMA

IFMA, International Facility Management Association, är det största internationella nätverket inom Facility Management och stödjer 24.000 medlemmar i 105 länder världen över. IFMAs mission är att globalt avancera och stödja Facility Management-branschen. Mer information om IFMA internationellt: www.ifma.org

IFMA Sverige är den svenska avdelningen inom IFMA och har som mission att föra samman, stödja och utveckla Facility Management-branschen i Sverige. Under de senaste åren har IFMA Sverige vuxit med över 100% och är idag med sina över 500 medlemmar det självklara branschnätverket för personer och organisationer inom Facility Management i Sverige.

  • Nätverksträffar i form av föredrag, studiebesök och workshops i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala
  • Konferenser och seminarier, så som exvs. Nordic Workplace – det största årliga branscheventet inom Facility Management i Sverige
  • Information via Nyhetsbrev, hemsida och LinkedIn
  • Initierar och stödjer FM-relaterad utbildning – samarbeten med bla Karlstad Universitet och Affärshögskolan i Malmö och Stockholm.
  • Initierar och stödjer FM-relaterad benchmarking, studier och forskning

Mission och vision

IFMA Sveriges mission​ är att föra samman, stödja och utveckla Facility Management-branschen i Sverige

Vision​en är att FM blir en känd och erkänd bransch och att IFMA är den självklara organisationen för personer och organisationer inom FM​. 

Dokumentation

All
Nordic Workplace
Online
Externt event
[/vc_column][/vc_row]