Den moderna arbetsplatsen Tankar, teknik och AI med människan i centrum

18 april 2024

Göteborg

Den moderna arbetsplatsen Tankar, teknik och AI med människan i centrum


Plats: Göteborg

Adress: Jacy'z Hotel & Resort, Drakegatan 10, Göteborg

Datum: 18 apr. 2024, 08:00-11:00

Taggar:IFMA nätverksträff

Informationsteknik bjuder in dig som är medlem i IFMA Sverige till ett spännande samtal med EY och Microsoft om framtidens arbetsplats på Jacy’z Hotel & Resort. Tillsammans kommer vi diskutera vilka möjligheter och utmaningar vi står inför. Hur får vi samspelet mellan människan och tekniken att fungera?

 

Jessica Schmidt från EY brinner för att utveckla exceptionella arbetsplatser och driver EYs strategiska utveckling av Future of Work. Jessica kommer dela med sig av EYs resa mot den moderna arbetsplatsen.

Marcus Boij, vår tekniktokiga mötesexpert har lång erfarenhet av arbetet i gränslandet mellan teknik och funktion och driver utvecklingen av detta hos oss på Informationsteknik.

Erica Kulas Ek från Microsoft är expert på Microsoft Teams mötesrum och har över 20 års erfarenhet av att hjälpa kunder med deras digitala transformation. Erica kommer bland annat berätta om hur AI, Work Trend Index och CoPilot kan förenkla och förbättra vårt arbetsliv och våra möten.

Välkomna att lyssna och ställa frågor, vi vill dela med oss och skapa diskussion! Moderator för paneldiskussionen är Andreas Haak ansvarig för Modern Workplace på Informationsteknik.

Datum: 18 april
Tid: 08.00 – 11.00
Plats: Jacy’z Hotel & Resort, Drakegatan 10, 412 50 Göteborg

Program

08:00 – 08:30 – Frukost & mingel
08:30 – Programmet startar
10:30 –  Möt några av våra leverantörer, Samsung, Bose Professional & Neat. Få en exklusiv visning av “PAM’s Pool Deck & Lounge”. Utsedd till en av de tio bästa takpoolerna i världen.