Medlemskap

Ett starkt nätverk kan öppna dörrar och skapa spännande samarbetsmöjligheter!

Medlemskap i Ifma Sverige

Facility Management-branschen är mångfacetterad i sin natur. IFMA speglar och stöttar dessa olikheter, och oberoende om man levererar FM-relaterad service, forskar inom området eller på annat sätt är engagerad i branschen, kommer man att finna en plats i IFMA-gemenskapen. Du som verkar inom FM oavsett om du är Facility Manager, konsult, entreprenör är välkommen att vara med och påverka branschens utveckling.

Vilket medlemskap är rätt för er?

Discovery

800 kr /år*

exkl moms

*Ett års prova-på erbjudande för personer som ej varit medlemmar tidigare
Personligt medlemskap

2 250 kr /år

exkl moms

Personligt medlemskap
Upp till 3 personer

4 900 kr /år

exkl moms

Företagsmedlemskap
Upp till 5 personer

7 500 kr /år

exkl moms

Företagsmedlemskap
Upp till 10 personer

13 500 kr /år

exkl moms

Företagsmedlemskap
Upp till 30 personer

19 500 kr /år

exkl moms

Företagsmedlemskap

Vad ingår i medlemskapet?

Nätverkande

Genom IFMA medlemskap får du möjlighet att expandera ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter, dela idéer och lära från varandra. Vi arrangerar regelbundna nätverksträffar och evenemang, workshops, fysiskt och digitalt, där du kan träffa andra medlemmar och bygga relationer.

Internationellt

Ta del av vår kunskapsbank och communities för att få tillgång till nationell och internationell expertis och forskning inom Facility Management. Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna och bästa praxis.

Kommunikation

Få tillgång till FMJ Magazine, en branschtidning som ger dig insikter och analyser om Facility Management. Du kommer också att få vårt nyhetsbrev som håller dig informerad om de senaste händelserna och evenemangen.

Medlemsansökan

Är du student på affärshögskolan med inrikting facility management så kan du ingå medlemskap kostnadsfritt. Ange ort och årskull i ansökan.

Om du är studerande i dagsläget:
Samtycke:*