Frukostmöte och studiebesök hos Areim

21 mars 2024

Stockholm

Frukostmöte och studiebesök hos Areim


Plats: Stockholm

Adress: Regeringsgatan 30-32 B, Stockholm

Datum: 21 mars 2024, 07:30-09:00

Taggar:IFMA nätverksträff

Välkommen på en frukostträff med rundvandring hos Areim.

I en tid av ökande distansarbete har fondförvaltaren och fastighetsägaren Areim valt att utmana status quo med sitt kontor. Genom att skapa en attraktiv arbetsplats som lockar personalen har Areim lyckats med en hög närvaro på sitt kontor – en sammanhängande lokal om 1 000 kvadratmeter på Regeringsgatan, strategiskt beläget i centrala Stockholm.

Kontoret har utformats utifrån en vision om arbetsplatsen som ett socialt nav och en mötesplats för samarbete och skapande. Fokus har varit att skapa ytor som främjar social interaktion, välmående och samarbete och är utformat med tre huvudsakliga arbetsytor för att tillgodose olika behov: en aktiv yta med öppna mötesrum för samarbete, en fokusyta för mer traditionellt kontorsarbete och en lounge som fungerar både som matplats och som alternativ arbetsyta. I loungen serveras även lunch varje dag av en anställd kock.

Utöver att skapa en dynamisk och flexibel arbetsmiljö har Areim värderat konst högt i utformningen av det nya kontoret, där konsten smakfullt införlivats i kontorets design i syfte att bidra till inspiration och glädje.

Återbruk har även varit en central faktor i projektet. I samband med renoveringen av kontoret har man valt att återanvända material i så stor utsträckning som möjligt, samt återbruka element från Areims tidigare kontor.

Tider:
Frukost och registrering från 07:30
Presentation/rundvandring 8.00 – 9.00

Välkommen!

Anmälan

Det här eventet är stängt eller fullsatt.

Maila info@ifma.se om du vill sätta upp dig på väntelista.