Nätverksfrukost med FNUS

14 maj 2024

Uppsala

Nätverksfrukost med FNUS


Plats: Uppsala

Adress: Seminariegatan 29, Uppsala

Datum: 14 maj 2024, 07:30-09:00

Taggar:Externt

Välkomna till nätverksfrukost med FNUS

Har du någon gång funderat på hur man bygger en högteknologisk läkemedelsfabrik? Kanske har du det, kanske har du det inte men blir nyfiken nu när frågan ställs? Hur det än är tycker vi att du ska ta chansen att få veta mer genom att följa med FNUS på studiebesök på Galdermas nyproduktion av dess nya läkemedelsfabrik som är det första projektet av denna storlek i Sverige.

Galdermas totalentreprenör Keyplants AB kommer ge oss en inblick och en guidning på byggområdet. Förhoppningsvis, om vädret tillåter, får vi även se ett lyft av en av de 94 modulerna som utgör fabriken. Modulerna är ca 4x4x14 meter och väger upp till ca 30 ton/st och är fullt färdiga med renrum etc. Lyftet sker med Sveriges näst största mobilkran (1 350 ton).

Som vanligt bjuds det på kaffe och frukostmacka. Har du ett par skyddsskor får du gärna ta med dessa då viss brist av storlekar finns på besöksskorna. Hjälm och väst finns att låna. Vi kommer vara utomhus hela besöket så kläder efter väder.

Vi kan ta emot ca 20 besökare, så först till kvarn gäller.

Hoppas vi ses!

Anmäl dig genom att trycka på “Anmäl dig här” lite längre ned i inbjudan. Vänligen meddela receptionen@agendaadvokatbyra.se om du har anmält dig, men inte kan närvara.