Skräddarsydd utbildning i offentlig upphandling som är anpassad efter specifika ändamål och behov

IFMA har det stora nöjet att exklusivt kunna erbjuda medlemmar och partners skräddarsydda utbildningar inom offentlig upphandling. Utbildningen är kostnadsfri och hålls av IFMA:s partner, NORMA Advokater.
NORMA har under hösten genomfört utbildningen och mottagandet var väldigt positivt. Tillsammans med NORMA har vi därför kommit överens om att möjligheten att få ta del av utbildningen nu ska erbjudas till samtliga medlemmar och partners.
Utbildningen innehåller vissa grundläggande moment men NORMA skräddarsyr utbildningen efter era önskemål, allt för att utbildningen ska genera så stor nytta som möjligt – för just er verksamhet. Eftersom utbildningen utformas utifrån varje partners/medlems önskemål och behov genomförs utbildningen enskilt och för en organisation i taget (om det inte finns annat önskemål).
Om ni är intresserade av att ta del av detta exklusiva erbjudande, ta gärna direkt kontakt med advokaterna Linus Nilsson eller Johan Rappmann. Se mer information nedan.

När: Enligt överenskommelse

Hur: Digitalt

Omfattning: Enligt överenskommelse (men ca 1-2 timmar)

Innehåll: Grundläggande och viktiga frågor inom offentlig upphandling som anpassas efter deltagarnas önskemål och behov (närmare innehåll bestäms i dialog med deltagare inför utbildningen)

Kostnad: Gratis.

Linus Nilsson, tel: 0733-66 54 16
Mejl: linus.nilsson@normalaw.se

Johan Rappman, tel: 0705-44 22 897
Meil: johan.rappmann@normalaw.se