28 juni 2023
IFMA Sverige

Ny styrelseledamot i IFMA Sverige

Jesper Borrfors, Chief of Staff på Addici Security AB, har valts in som ny ledamot i IFMA Sveriges styrelse.
Här följer lite information om Jesper:

 

46 år född och uppvuxen i Stockholm.
Lever några minuter söder om globen själv med mina två barn men spenderar mycket av min tid i Stockholms skärgård, olika vildmarksområden och skidsystem runtom i Europa.

Älskar allt som har med social samvaro att göra, gärna kring matlagning som är en stor passion men också kring olika outdoors aktiviteter av olika slag. Tempoväxlingar i kombination med upplevelser är livgivande.

Jag har flera karriärer bakom mig. Den första i Försvarsmakten där jag arbetade som yrkesofficer till sjöss nästan 10 år. Den andra där jag drev upp och sedermera sålde ett välmående konsultbolag där jag arbetade nära och i FM branschen med primärt; analys, upphandling och förvaltning av FM uppdrag för köpares räkning. Nu den tredje karriären arbetar jag på Coor/Addici där jag verkat i olika stabsroller under snart 7 år.

Jag brinner för utveckling och fascineras av det mellanmänskliga spektrat, d.v.s. allt som händer mellan oss i olika situationer och relationer.

”Jag är mycket hedrad över att ha blivit invald i styrelsen och ser fram emot att bidra på flera sätt, men framförallt i det viktiga arbetet med att befästa säkerhetsdimensionen i FM kontexten”